– U Srbiji je jako mali procenat osoba koje su od roditelja naslijedile milione, i koje su nastavile da žive lagodnim žćivotom. Većina ih taj novac jako brzo potroši, a mi danas govorimo o ženi koja je itekako tršila očevo nasljedstvo. 

Vukicu Vučurević, kćerku preminulog nogometnog dužnosnika i poduzetnika Mirka Vučurevića, naslijedila je i renomirani nogometni klub “Banat” u Zrenjaninu i prestižnu švicarsku tvornicu satova “Nivada”. Kao rezultat toga, postala je jedna od najbogatijih žena u Srbiji. Njezina odluka da vrata svog doma otvori kamerama Hrvatske televizije izazvala je velik interes i kritike javnosti. Mediji su je zbog zadivljujuće ljepote prozvali srpskim Šerounovim kamenom, a kasnije je otkrila da je njenu raskošnu vilu izradio poznati arhitekt.

Želja joj je bila da rezidencija odiše glamurom, a raskoš svog doma na Dedinju ponosno je pokazala. Kako prenosi Blic, Vukica je izrazila želju za raskošnom i ekstravagantnom rezidencijom, ističući da je sposobna financijski podržati takav stan. Istaknula je kako je kuća odraz njezine individualnosti, navodeći da svojim izgledom odražava njezine vlastite estetske sklonosti. U međuvremenu je Vukičina luksuzna vila dospjela u oglasnike s cijenom najma od 1000 eura po danu. Zanimljivo je da su podaci za kontakt i ime vlasnice povezani s nekretninom promijenjeni, što je dovelo do nagađanja da je možda prodala svoju raskošnu rezidenciju.

Nadalje, unutrašnjost vile doživjela je potpunu transformaciju, pa je postala gotovo neprepoznatljiva. Kako prenosi Blic, Vukica je izrazila divljenje raskošnim i ekstravagantnim stanovima, napomenuvši da ima sredstava za takav stan. Naglasila je da kuća odražava njezin osobni ukus i stil, savršeno usklađena s njezinim vlastitim estetskim preferencijama. U međuvremenu su se pojavili oglasi u kojima se spominje Vukičina vila koja se sada može iznajmiti po cijeni od 1000 eura po danu. Zanimljivo je da su podaci za kontakt i ime vlasnice povezani s nekretninom promijenjeni, što je dovelo do nagađanja da je doista prodala svoju raskošnu rezidenciju.

Nadalje, unutrašnjost vile doživjela je potpunu transformaciju, pa je postala gotovo neprepoznatljiva. U raznim intervjuima samouvjereno je tvrdila da joj je majka darovala ljepotu, a otac bogatstvo. Što se tiče njezinih pogleda na muškarce, dosljedno je zastupala uvjerenje da je njihova vrijednost u izravnoj korelaciji s njihovom financijskom vrijednošću. Vukica je dobro upoznata sa životom u raskoši, prepuštajući se raskošnim odmorima, izvrsnom nakitu, dizajnerskoj odjeći i ekstravagantnoj kuhinji. Ovi elementi utjelovljuju bit njezina životnog stila. Što se tiče shoppinga, nikad ne izlazim iz kuće bez barem 30.000 eura u džepu.

To je zato što posebno volim krznene kapute, koji obično imaju visoku cijenu. Ipak, nisam odgajan da budem takav. Otac me znao upozoravati, govoreći mi da se jednostavno divim luksuznim predmetima, a da ih zapravo ne kupim. Međutim, na kraju je popustio i počeo mi davati mnogo novca. Sjećam se da sam imao samo 15 godina kada sam prvi put počeo uživati ​​u vrhunskim markama. Moj otac nikada nije postavljao ograničenja mojim kupovnim navikama. Moja omiljena shopping odredišta su Milano i Ženeva, iako povremeno putujem i u Pariz.

Tijekom nedavnog pojavljivanja na televiziji ponosno sam izložila skupu bundu od činčile iz svoje bogate kolekcije. S 18 godina moja nezasitna narav navela me da od oca zatražim gliser na dar. Osim toga, započeo sam potragu za svojim prvim automobilom, konkretno tražeći najnoviji model Mercedesa. Imam snažan afinitet prema luksuzu i odbijam kompromis u bilo kojem aspektu svog života kako bih se u potpunosti prepustio njegovim užicima. Ističe činjenicu da se njezina svakodnevna iskustva neprestano mijenjaju, a kao dio “ručno birane klijentele” uživa brojne privilegije.

  • Kao strastveni putnik, moja se dnevna iskustva stalno mijenjaju. Svoje slobodno vrijeme rado koristim za shopping, a imam sreću da dobivam pozive za ekskluzivne modne revije, uključujući i renomirane brendove kao što su “Dior” i “Gucci”. Budući da sam cijenjeni kupac, imam privilegiju sudjelovati u ovim ekskluzivnim događajima. Riječi su to najbogatije Srpkinje, koja se potom fokusirala na kulinarstvo i kućanske poslove. Ne samo da je ne zanimaju kućanski poslovi, već je i kuhanje nešto što jako ne voli.

Kuhanje nikad nije bila moja strast, a imao sam sreću da nikada nisam imao tu odgovornost. Bilo da sam u Srbiji ili Švicarskoj, uvijek sam imao žene koje su umjesto mene obavljale kućanske poslove. Dok neki možda pripremaju obroke iz ljubavi, to nikada nije bila moja uloga. Uvijek sam nalazio zabavu u onima koji uživaju u kuhanju. Umjesto toga, radije provodim vrijeme kupujući suknje, haljine i planirajući odmor. Kuhanje me jednostavno nikad nije privlačilo. Priznajem da su neke žene obvezne kuhati, ali to nije moja dužnost – zaključila je Vukica. Vukica je u prošlosti doživjela gubitak oba roditelja.

Njezin otac Mirko, koji je bio imućan pojedinac, izgradio je razne društvene resurse u svom rodnom mjestu Banatskom dvoru, uključujući crkvu, školu i ceste. Nažalost, nekoliko mjeseci prije očeve smrti umrla je i njezina majka. Unatoč tome što nema djece koja bi naslijedila njezino bogatstvo, Vukica je u jednom intervjuu istaknula da je samostalna i sposobna sama se uzdržavati. Netočna je tvrdnja da je moj otac preminuo nakon teške bolesti. Zapravo, bio je pun života i energije.

Zbunjen sam zašto se takve dezinformacije šire. Istina je da je možda precijenio svoje fizičke mogućnosti jer je bio u Ženevi, a potom pet dana proveo na moru. Čak je imao planove za još jedno putovanje 12. kolovoza. Vrlo je vjerojatno da je doživio srčani udar. Javili su mi da mu je bilo loše dan ranije, a hitna pomoć, unatoč pozivu, nije stigla. Odlučio je ne obratiti mi se u ovo mučno vrijeme. Boli me što moram reći da je bio okružen nepovoljnim pojedincima, kako se svojedobno izrazila Vukica na svom Facebook profilu.

Preporučeno