– Vjerujemo da svi oni koji prate karijeru Tanje Savić, da jako dobro znaju da joj nije išlo jako dobro u životu u poljednje vrijeme. Naime, imala je velikih problema sa bivšim mužem oko skrbništva nad njihovo dvoje djece, ali sada kada je sve prošlo, može se reći da živi punim plućima….

Prema izvješćima srbijanskih medija, poznata srpska pjevačica donijela je odluku bez presedana da u emisiji vodi vjenčanje koje obećava da će biti drugačije od svega dosad viđenog, s procijenjenom nazočnošću do tisuću uzvanika. Tanja i Muhamed nestrpljivo se pripremaju za značajno slavlje koje će vjerojatno biti upriličeno u jednom renomiranom restoranu. Oni pomno razmatraju svaki najsitniji detalj, težeći savršenstvu u svakom aspektu svog vjenčanja. Njihov krajnji cilj je stvoriti nezaboravan događaj koji će godinama biti tema razgovora u zajednici.

Pripreme za događaj već su u punom jeku, no točan datum još nije određen. Pouzdani insajder, koji je dobro upoznat s dogovorima para, otkrio je da se popis uzvanika trenutno sastavlja i da se predviđa da će uključivati ​​oko tisuću sudionika. Mnoštvo pojedinaca iz Tanyina profesionalnog kruga bit će nazočno, a Mukijeve goleme veze iz njegove međunarodne karijere jamče značajan odaziv. Insajderske informacije također pokazuju da je pilot posebno posvećen osiguravanju sreće svoje drage partnerice, koja ima osjetljiviju narav.

Vijesti prenose da je Muki nepokolebljiv u svojoj posvećenosti ispunjavanju svih Tanjinih želja za vjenčanjem, pokazujući duboku razinu odanosti u njihovoj vezi. Njihova veza definirana je čvrstom bazom ljubavi, poštovanja i povjerenja, unatoč značajnoj dobnoj razlici od 11 godina između njih. Tanja je čvrsto uvjerena da je njihova ljubav opstojna. Razgovarajmo o Tanji Savić, koja je rođena 20. ožujka 1985. u Radincu, SR Srbija, sastavni dio Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, obično poznate kao SFRJ. Tanja Savić, srpska pop-folk pjevačica, aktivna je na glazbenom polju od 2004. godine. Sa svojim glavnim fokusom na pop-folk glazbu, afirmaciju je stekla kroz suradnju s izdavačkom kućom grand production.

Godine 2004. Tanja Savić se proslavila trećim mjestom na renomiranom natjecanju talenata Zvezde Granda. Unatoč medijskim nagađanjima o njezinom romskom podrijetlu, donijela je svjesnu odluku da zadrži taj aspekt svog identiteta skrivenim, kako bi sačuvala očekivanja i divljenje svoje vjerne baze obožavatelja. Pokazujući svoj izniman talent, Savić je na Grand Festivalu ostvarila zapanjujuće rezultate, dvaput je osvojila drugo i jednom četvrto mjesto.

Podsjetimo, Savić je nedavno predstavila svoj željno iščekivani novi album prije samo nekoliko dana. Iznenađujući i uznemirujući brojne svećenstvo, monaštvo i sljedbenike Srpske pravoslavne crkve, glazbeni spot za pjesmu “Oče moje suze” prikazuje igrača u monaškom ruhu. Ovakva odluka pjevačice, koja se javno identificira kao kršćanka i vjernica, kod mnogih je izazvala razočaranje i šok. Kako bi dobili stav naše crkve po ovom pitanju, ekipa Kurira obratila se ocu Jovanu iz manastira Svetih apostola Petra i Pavla.

Redovnice, naše susestre u Kristu, posvetile su svoj život Bogu i neprestano se bave postom i molitvom. Duboko je grešno što ih ova pjevačica javno ne poštuje na takav način. Neophodno joj je hitno pokajanje. Koliko sam primijetio, Tanja se predstavlja kao vjernica koja često obilazi samostane, a ipak se bavi ovakvim akcijama. Takvo ponašanje svojstveno je lažnim vjernicima. To je doista sramotno! Ako je to ono što joj je u srcu, njeni posjeti Tumaneu su uzaludni.

  • Ova snimka duboko je uznemirila ne samo naše časne sestre nego i mnoge druge vjernike. Molim sve da ovo opširno prijave kako bi se odmah uklonilo s YouTubea, kako nitko drugi ne bi bio doveden u zabludu. Apelujem na časnu sestru Tanju: Vratite se na put pravednosti i sami uklonite ovaj sramotni sadržaj”, rekao je monah zatečen incidentom. Uznemirujući video u kojem lažna časna sestra izvodi provokativne plesne pokrete kroz cijelu pjesmu šokirao je gledatelje, što je dovelo do brojnih izvješća na YouTubeu. Kao rezultat toga, očekuje se da će video biti uklonjen s platforme.

Na sinoćnjoj promociji albuma Tanja je bila poznata. Kao predani kršćanin koji jako poštuje našu crkvu, očito je da me se ne bi trebalo povezivati ​​s bilo kakvim negativnim radnjama. Ovdje je ključno shvatiti vizualnu interpretaciju pjesme. Nažalost, neki pojedinci nisu uspjeli shvatiti namjeravanu poruku spota i umjetnički stil pjesme. Želim naglasiti da niti u pjesmi niti u spotu nema namjere omalovažavanja ili blaćenja Boga.

Stihovi govore priču o prevarantu koji bi išao do krajnjih granica, čak manipulirajući i iskorištavajući časnu sestru. Vrijedi napomenuti da je djevojka u spotu odjevena pomalo otkrivajuće, ali to je kreativna odluka redatelja. Iako nedostatak donjeg rublja može biti sporna točka, važno je prepoznati da ona održava razinu pristojnosti tijekom cijelog videa. Brushalter i kratke hlače koje je nosila ocijenili su primjerenim cjelokupnom konceptu – pojasnila je Tanja.

Preporučeno