Mi se u nastavku vikend članka, malo bavimo sa relaksirajućim temema, a kao što i sami možete da vidite, biće reči o Evrosongu koji se ove godine održava u Torinu u Italiji. Spska predstaavnica konstrakta je oduševila celi svet, ali već sada se jasno zna, da će pobedu da odnese Ukrajina zbog dešavanja koja su u toku, odnossno samog rataa koji na Istoku Evrope bukti već treći mesec za redom.

Međutim, mi danas ne govorimo o Konstrakti, nego o predstavniku Severnne Maakedonije, koji bi mogao da ima jako veliki problema u Torinu, pa d se moždačak tamo i ne pojavi. Naime, javnost u Severnoj Makedonij ije zgrožena postupkom svoga predstavnika Andree Koevske, koja je u Torinu na generalnoj probi iz besa, bacila svoju zastavu, odnosno zastavu Severne Makedonije na pod, i sada se razmatra da li je zaslužila i diskvalifikaciju.

Sve se desilo naime na tirkiznom tepihu i to pre tri dana, a ona će Severnu makedoniju da predstavlja sa pesmom “Sirkls”. Oglasili su se i odgovorni ljudi iz MRT-a, koji su oštro poručili sledeće”“MRT oštro osuđuje bacanje zastave naše zemlje prikazano tokom ceremonije otvarenja Evrovizije, i jednostavno ne znamo gde joj je bio mozak tada. Podsećamo da se u Severnoj Makedoniji bacanje zastave na pod smatra znakom nepoštovanja i da je takva stavka u stavri krivično delo po nju. Javni servis ni na koji način ne stoji iza ovog skandaloznog ponašanja naše evrovizijske predstavnice, koja je tim gestom pokazala nepoštovanje nacionalnog simbola”. Koji je vaš favorit za najbolju pesmu Evrope ove godine?

Preporučeno