Mi se u nastavku današnjeg članka, dotičemo jedne jako zanimljive teme, koja je definitivno uvek aktuelna u ovo doba godine. Definitivno, nakon zimskih dana kada se malo pojačano jede, i ne pazi se zbog samih praznika kojih je jako puno, oblači se puno slojeva odeće, a onda kada se malo raskomotite, shvatite da imate i više nego puno kilograma od dozvoljenoga. 

Onda kreće pomama i totalno ludilo za time, da se napokon skinu ti kilogrami za mesec, najviše dva, a svi mi znamo da je to nemoguće da se uradi na prirodan i jednostavan način. Teretane i fitnes centri budu puni, a ljudi od personalnih trenera traže i više nego nemoguće stvari. Žele da oblikuju telo i skinu salo za morske odmore, što je u domenu nemogućeg. 

Sa druge strane, žene idu na rigorozne dijete, a sa 90% njih se definitivno može ugroziti samo zdravlje. Retko koja ima da ima efekta, a mi vam u nastavku današnjeg članka, donosimo jednu koja je iz Azije, a za kojom su žene diljem sveta definitivno poludele. Recept je viiše nego jednostavan, a obična čaša mlake vodu ujutro, em vas očisti, em, vam itekako ubrza metabolizam. Kako sami azijati rade ,oni pre samog obroka popiju i po pola litre mlake vode, jedu do 15 minuta, i jako pouno žvaću što je i višđe nego bitno p osamo zdravlje. Verovali ili ne, ovakva dijeta može poboljšati mršanje za čak 10%

Preporučeno