Koliko svet zna da bude surov prema nekim osobama svakako da smo se do sada mogli da uverimo na jako puno načina a najgore od svega je to kada osetimo na sopstvenoj koži. Nikad se ne zna šta može da nam donese sutra a to je najbolje na svojoj koži i leđima osetila Maja Kovačević iz sela Krdilj kod Kraljeva koja ima danas 42 godine. Naime, ona je sa svoji mužem imala 11 dece čak a on je umro u snu pre neke 3 godne i nju je ostavio na cedilu sa 11 ladnih usta. Ima sreće što joj je maja još uvek živa pa joj može da pomogne sa decom i sa dobrim lljudima pre svega a komšijama koji joj pomažu sa hranom i odećom.

Da li vi verovali ili ne svako jutro kada ustanu njima samo za doručak treba 30 jaja, 2 hleba, 2 kile jogurta. dok za ručak ne može proći ispod 2 kg grha i 12 ria. Sreća pa je bio božićni post pa nije morala da troši puno na hranu mada su oni svi od reda jak skromni i ne izmišljaju puno jer i sami vide kakva je situacija kod njihove majke.

Milica ima 17 godina i ona jojje jako velika podrška u celoj priči dok najmlađi Đorđe ima tek 4 godine. Deca nasleđuju odeću od onog starijeg a od kako su se rodlili naučila ih je na domaći hleb pa makar to ne mora da kupuje. Njena deca se zovu Milica, Miloš, Milan, Mihailo, Radoš, Ružica, Nikolia, miodrag Jovan i đorđe. Poovoto mlađoj deci je jako teško objasniti gde im je otac, a jednostavno ne prihvataju da je na nebu i da nije više među živima

Preporučeno