jako je lepo da se u današnje vreme, kada je internet itekako zastupljen, imamo priliku da pronađemo neke informacije od nekih naših junaka koje smo gledali na TV ekranima, ili slušali puutem radio stanica. Jednostavno, vreme leti, a ljudi se menjaju, odnosno stare. Mi tako danas govorimo i bavimo se Holivudom, kojem je definitivno svakome san, ali jednostavno ni 1% njih tamo ne uspe.

Mnogi dignu i kredit da odeu Los Anđeles, potroše sve pare, rade svakojake poslove, a nikada ne dobiju šansu da se pojave na fiilmu ili da snime bilo kakvu pesmu. Mnogi su čak i prisiljeni da menjaju i fizički izgled ne bi li bili lepši, ali nije svako bio sreće kao na primer pamela Anderson, kojoj je genetika svakak obila velika prednost. 

Mi se danas bavimo i sestrama blizankinjama, koje su imale ludu sreću te su se proslavile. Ešli i Meri Kejt Olsen su definitivno najpopularnije blizankinje na svetu, koje se više glumom ne bave u poslednjih 15 godina. Njihovi likovi se danas koriste i za video igrice, a njihovo bogatstvo se procenjuje na preko 100 miliona dolara. Naime, njihova marketinška firma Dual star Entertmejment je itekako zaslužna za njihov današnji uspeh.Njih dve su promovisale i neke stilove koji su u pojedinim godinama bile jako popularne, poput “beskućničkog stila”. Međutim, iako su jako bogate, njih dv e se skoro nikako ne pojavljuju u javnosti, a evo kako njih dve danas izgledaju.

Preporučeno