Ovih dana nas definitivno bombarduju sa apsolutno svih strana raznim slikama i video klipovima sa morskih destinacija. Jednostavno na ovako visokim temperaturama ljudi definitivno traže rashlađenje, jer smo u nekim danima imali i preko 35 stepeni u plusu. To je jako čudno jer smo tek na pola juna meseca, a temperature su kao u avgustu. 

I dalje se biraju Hrvatska i Crna Gora kao glavna destinacija u celoj regiji, a i Neum nije za odbaciti, mada su i oni sa cenama u poslednje dve godine itekako se približili cenama u Evropskoj Uniji. Crna Goa je i dalje jako primamljiva za sve one koji su iz Srbije, jer im je u biti i najbliža, dok je Grčka tu kao opcija broj dva. 

Svašta se definitivno može nagledati na morskim plažama, a verujemo da ste i vi sami bili jako puno puta svedoci nekorektnog ponašanja na plaži, kada se bacaju otpatci, dečije pelene, flaše i šta sve ne, umesto u kantu za smeće. Sada je jedna objava sa Tvitera izazvala jako veliku pažnju na Tviteru, a tiče se plaže u Crnoj Gori, gde je jedan turista sedeo sa ženom koja je pristavila kafu u džezvi, što i ne treba toliko da čudi. 

Međutim, ono što je on radio, dok je žena spremala kafu, sve je definitivno zgrozilo. Naime, čovek je ladno u sred bela dana, pred jako puno kupača sedeo i sekao nokte. Što je najgore od svega, on je odsečene nokte bacao na plažu, a niko se nije usudio da reaguje. Pogledajte i sami ovu sliku…

 

Preporučeno