Popularni srpski pevač Jašar Ahmedovski se jako retko pojavljuje u domaćim medijima, a pre par dana je godtovao u emisiji “Premijer specijal”, gde je govorio o nekim privatnim i do sada neispričanim temama. Pričao j esvakako najviše o preminulom bratu Ipčetu, koji j esada već davne 1994 godine poginu u už snoj saobraćajnoj nesreći, kada je stradao u svome mercedesu. Govrio je i o temi, kako se još uvek nije ostavario kao otac, i kako planira sa suprugom da usvoji dete, ali o tom o tom.

Također je otkrio i neke tajne za svoje kolege, a pričao je i svome odnosu sa legendom i kraljom narodne muzike, Šaban Šaulićem. Iz nekog rzaloga, Šaban sa njime nije prićččao poslednjih 25 godine, a i pored toga, nije moggao a da ne ode na njegovu sahranu 2019 godine. “Ranije smo živeli zajedno, bili smo 24 sata zajedno, baš sam ga voleo, i kao čoveka i kao pevača, žao mi je što je sve tako bilo. Sa njim sam počeo, sa njim sam i završio, mnogo sam ga voleo i bio sam mu veliki prijatelj. Prvi susret je bio u kafani gde je pevao Halid Bešlić, tada on nije još ništa snimio.

Kada sam pevao, napunio sam kafanu, te su me odmah pitali da radim tu. S obzirom na to da je Halid tu već pevao i da bi bila dva pevača, a nijedna pevačica, preporučili su mi restoran na Ilidži, gde sam odmah dobio posao i kasnije upoznao Šabana, koji me je doveo u Beograd i za sedam dana snimio prvi album – rekao je on. Ostatak priče, pronađite ovde. 

Preporučeno