Jašar Ahmedovski je jedan od retkih pevača iz 80 godina prošloga veka koji je još uvek aktivno prisutan na balkanskoj estradi. To pre svega može da zahvali sa svojim fenomenalnim pesmama iz tog period, koje ga još uvek održavaju na površini, a definitivno nema neke veće svabe u regiji i inostranstvu, gde Jašar nije dobro došao.

Međutim, on nije skoro nikako prisutan u javnosti, i jako malo ga ima u medijima. Međutim, na društvenoj mreži Instagram je itekako aktivan, gde konstantno pokazuje svoju i više nego dobru figuru za ove godine. Protekloga vikenda, pojavio se u emisiji “Premijera vikend specijal”, gde je malo govorio o dešavanjima u svome životu, i koji su mu planovi za budućnost. Pričao je i o svome pokojnom bratu Ipčeu, koji j epočetkom 90 godina na početku svje karijere, stradao u str avično saobraćajnoj nesreći.

Dotakako se i bolne teme, a to je da se nikada nije ostvario ao otac. “Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim decu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. Sada smo možda u procesu usvajanja, ali obavestiću vas o svemu kada dođe vreme. To je jedina stvar koju nisam uspeo da ostvarim u životu.”, izjavi oje on. Suprugu je upoznao kada je imao samo 18 godina starosti, i voli je istim žarom i dan danas. 

“Na brak smo se odlučili jer su je mediji stalno zvali „nevenčanom suprugom“. Ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Imali smo neko slobodno vreme, pa sam rekao hajde da se venčamo. Nismo pravili svadbu jer sam toliko svadbi otpevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak.” izjavio je popularni Jašar. 

Preporučeno