– Na društvenim mrežama se svakodnevno mogu pronaći jako iskrene ispovijesti, pogotovo od strane žena. Naime, tek kada pročitamo šta su neke djevojke ili žene doživljavale, jednostavno ostanemo sažaljeni nad nekim sudbinama. 

Otkriće ove žene izazvalo je popriličnu pometnju prije nekoliko godina. To je izazvalo široku raspravu na platformama društvenih medija, a ljudi su brujali o njezinoj odluci da se uda za oca svog pokojnog supruga nakon njegove smrti.

Čak i danas, priča se i dalje često spominje, što je za mnoge iznenadilo, s obzirom na to da je nastala 2019. godine.

Točnije, doživjela je razoran gubitak supružnika, ostavljajući je kao jedinu skrbnicu za njihova četiri sina. U iznenađujućem obratu događaja, njezin svekar ju je odlučio oženiti nakon smrti njezina supruga. Unatoč tome što je opsežno razmatrala svoje mogućnosti, naposljetku je prihvatila ponudu za brak zbog vlastitih osobnih motiva. Sada predstavljamo njen potpuni prikaz ove odluke.

Zbog financijske sigurnosti koju je pružala mirovina oca mog pokojnog supruga, donijela sam odluku da se udam za svog svekra. Međutim, dogodile su se nepredviđene okolnosti. Nakon što je moj suprug preminuo prije pet godina, sama sam odgajala naša četiri sina. Ovo je bilo nevjerojatno izazovno razdoblje u mom životu, jer sam se suočavala s neizvjesnostima budućnosti i odgovornostima odgoja djece bez ikakve podrške.

Prošle godine mi je svekar predložio ideju da ga oženim. Ovaj prijedlog se pojavio nakon smrti mog supruga i godinu dana kasnije, smrti moje svekrve. U početku me njegov prijedlog odbijao, ali on ga je pokušao racionalizirati kao način osiguranja moje budućnosti. Objasnio je da ću udajom za njega imati pravo na njegovu pozamašnu njemačku mirovinu, koja bi nedvojbeno bila stabilan temelj za godine koje dolaze.

Naš odnos je išao glatko do prije mjesec dana kada smo krenuli u neistraženo područje kao svekar i snaha. Unatoč tome što smo u braku, dosad nismo imali tu dinamiku jer se naš brak temeljio isključivo na njegovoj mirovini. Sve se promijenilo prije mjesec dana.

Ni on ni ja nismo ponosni na tu pojavu, ali kao živi pojedinci, naše neposredne potrebe su u tom trenutku nadjačale sve ostalo.

U razdoblju od pet godina suzdržavala sam se od bilo kakve romantične veze s muškarcem. Međutim, okolnosti su dovele do dogovora između nas da povremeno preispitamo našu vezu… prema potrebi. Možda se to smatra neukusnim, ali smatram da mi je draže dijeliti intimu s njim nego s drugim muškarcima u našoj zajednici, što bi osramotilo moju djecu i mog preminulog supruga… neka počiva u miru”, zaključila je.

Preporučeno