Kada je u pitanju Severina Vučković ona je definitivn jedna od retkih pevačica koja se bavila zabavnm muzikom, ada je na sceni ostala preko 30 godina. Tako da uz nju možemo samo da navedemo još eventualno Ninu Badriću koja je uspela ali zahvaljujući svome glasu i pesmama koje peva. Da podsetimo, Severina se tek probila na vrh estrade kada je izbacila svoj popularni mini film sa jahte na moru.

Tako da se od tada svaki dan samo priča o Severini, a sigurno nema muškarce koji nije pregledao taj film. Čak su i žene bile znatiželjne te su saznale i videle kako izgleda njen se ks na mini jahti sa oženjenim privatnikom iz Hercegovine kojem je zbog spornog snimka propao i brak. Ona se nakon toga udala i dobila je dete, ali je samo nakon godinu dana braka se i razvela.

Zatim je nakon par meseci po drugi put postala srpska snajka jer se udala za Kkebinog sia, sa kojim je bila u brak do prošle godine kada je i to na kraju sve puklo, a sada je opet u emotivnoj vezi sa jednim hrvatskim privatnimkom koji se bavi eksluzivnim vinima. Za karijere je Severina jako lepo zaradila, a sada su hrvatski novinari došli do ekskljuzivnih fotki njenog stana u Splitu, gde je najjeftinije oko 650 hiljada evra.

Međutim, pošto njena nije baš mala veruje se da je nije platila ispod milion evra Papa Jovan Pavle II je naziv ovog ekskluzivnog naselja u Splitu a jedan od komšija ju je nedavno video kako meditira pored velikog krsta koji ima u blizini ovoga naselja. Također na interfonu ne piše Kojić nego Vučković, što je znak da se razvela.

Preporučeno