U Srbiji, ugledni glumački par trenutno na odmoru sa svojim malim sinom. Pre više od decenije, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić započeli su strastvenu i emotivnu vezu. Vrhunac njihove ljubavi bilo je rođenje sina Relje, koje se dogodilo prošle godine. Uprkos zauzetosti, par najviše uživa u druženju jedno s drugim. Koriste svaku priliku da ojačaju svoju vezu, često se upuštaju u avanture i izlete zajedno.

 

 

Par je krenuo na ljetno putovanje u živopisnu zemlju Italiju, dovodeći sa sobom svoje jedino dijete, što dovoljno govori o njihovom obožavanju roditeljstva. Njihov jednoipogodišnji Relja već je imao tu sreću da zajedno sa roditeljima istražuje prekrasne pejzaže Evrope i svijeta koji oduzimaju dah. To je dokaz očaravajućeg života koji je vodio, čak i u tako mladoj dobi. Glumica je na svom “Instagram” nalogu podelila fotografije koje prikazuju istinsko porodično blaženstvo. Očigledno je da su Andrija Milošević i Aleksandra Tomić neverovatno zadovoljni, radosni i ispunjeni, jer im osmesi ne pokolebaju.

 

 

 

Uz to, evidentna je i glumčeva duhovitost jer je dijeli sa svojim pratiocima tokom cijelog putovanja. Iako slavni par oklijeva da svoje dijete izloži javnosti, evidentno je da mladiću dobro ide kvalitetno vrijeme provedeno sa svojim ljubaznim i pozitivnim roditeljima. Andrija Milošević i Aleksandra Tomić posvećeni su negovanju svoje veze i vaspitanju sina najbolje što mogu. Oni nastoje da mu ponude stimulativno i zdravo okruženje prepuno uzbudljivih iskustava. Dvojac je imao versko venčanje, ali tek treba da se odluče za građansku ceremoniju u kojoj će biti mnogo prijatelja, članova porodice i poznanika, jer čekaju da Relja još malo sazri.

 

 

Preporučeno