Borna Budimir je sa 32 godine već postigao veliki uspjeh, krenuvši stopama svoje majke Doris Dragović. Nakon što je završio školovanje na Odsjeku za filozofiju, Borna je razvio veliko interesovanje za film, iako nema želju da se bavi estradom. Uprkos majčinoj pevačkoj slavi na Balkanu, Borna dobija nepokolebljivu podršku i nje i svog oca, koji dele jednaku privrženost svom sinu.

 

 

Marija Budimir, bivša vaterpolista, podjednako podržava Bornu. Rođen iz duboke ljubavi između pop zvijezde i sportiste koja je započela 1989. godine, Borna je rođen dvije godine nakon vjenčanja njegovih roditelja na prekrasnoj ceremoniji. Naime, čak se pojavio i u spotu svoje majke za pesmu „Srce dajem ti“ sa nepunih sedam godina. Nakon incidenta, povukao se iz javne sfere i oklijevao je da podijeli bilo kakvu svoju fotografiju sa svojim obožavateljima na Instagramu. Međutim, neočekivanim preokretom, javnost je mogla da vidi kako izgleda sin Doris Dragović kroz YouTube video na kojem Borna govori o filozofiji u bioskopu. Video naglašava Borninu urođenu eleganciju, ljepotu i harizmu, kvalitete koje je nesumnjivo naslijedio od svojih roditelja. Iako je veoma popularna pevačica u Jugoslaviji, malo ljudi zna pravo ime Doris Dragović. Manje je poznato da je Doris nadimak za njeno puno ime, Dorothea, i da svoje prezime nije koristila više od tri decenije zbog braka sa bivšom vaterpolisticom Marijom Badi Mil.

 

 

Bornini roditelji su takođe Dorotea i Mario Budimir. Pevačica je poznata po tome što je svoj lični život držala podalje od očiju javnosti, ali je spomenula da joj je suprug bio značajan izvor podrške. Sredinom 1980-ih i kasnije, proslavljeni vokal Zdravko Čolić bio je ozloglašen po svojoj nemilosrdnoj potrazi za raznim javnim ličnostima. To je podstaklo spekulacije o tome da li iza njegovih ljubavnih poduhvata stoji impresivno ime. Doris Dragović, popularna hrvatska muzičarka, poznata je po saradnji sa proslavljenim kompozitorom i pjevačem Čolom.

 

 

Njihov spot za Čolin singl “Možeš sve, samo jedno ne” sa Dragovićem izazvao je popriličnu pomutnju, pa su mnogi povjerovali da njihovo partnerstvo nije slučajno. Osim toga, kružile su glasine da je Dragović bio romantično povezan s Arkanom prije jugoslovenskog rata, iako postoji malo konkretnih dokaza koji bi potkrijepili ove tvrdnje. Bila je nadaleko cijenjena kao jedan od najljepših vokala u muzičkoj industriji.

 

 

 

Preporučeno