Rođen 1992. godine, Ervin Johnson III je treće dijete i drugi sin poznatog košarkaša Magica Johnsona. E.J., poznati sin košarkaške legende, postao je prilično popularan u Americi zbog svoje seksualnosti i nastojanja da podrži druge poznate pojedince u njihovom procesu otkrivanja javnosti. Iako nema drugo zanimanje, njegov otac je neizmjerno ponosan na njega. E.J. javno je obznanio svoju homoseksualnost 2013. godine, pri čemu je izjavio da nikada nije razmatrao mogućnost prelaska u drugi spol.

Tijekom jedne emisije izjavio je da je zadovoljan svojim tijelom i da ne postoji mogućnost da promijeni spol. Otkrio je i da mu je izazov pronaći partnericu jer ljude više zanima hodanje sa sinom Magica Johnsona nego pronalaženje prave ljubavi. E.J. izrazio je svoju frustraciju svojim ljubavnim životom, navodeći da su muškarci više zainteresirani za slikanje s njim zbog očeve slave. Iako je nedavno viđen s nepoznatim mladićem, odjeven u kostim princeze i držeći se za ruke, još uvijek nije javno priznao da ima dečka. Vrijedno je napomenuti da je E.J. je transrodna osoba koja je o svojoj seksualnosti prvi put progovorila u dobi od 13 godina.

Sin poznatog košarkaša, Magica Johnsona, često se vidi u blistavoj i ekstravagantnoj odjeći, uključujući i haljine. Unatoč tome, roditelji su ga prihvatili onakvog kakav jest. Iako je Johnson medijima možda davao proturječne izjave o svom sinu, naposljetku se borio s prihvaćanjem sinovljeve seksualnosti i čak je imao poteškoća kada je njegov sin doveo dečka kući. Kao rezultat toga, emocionalni nemir njegova sina doveo je do prejedanja i značajnog debljanja, što ga je natjeralo da se prije nekoliko godina podvrgne operaciji smanjenja želuca. Neko je vrijeme AJ bio središnja točka televizijskog reality showa koji je dokumentirao njegov život, a gledatelji su mogli vidjeti koliko je cijenio život u luksuzu i provođenje vremena s mladićima.

Metoda kojom AJ stječe svoje bogatstvo do danas ostaje misterij. No, ne može se poreći da raspolaže pozamašnim novčanim sredstvima, o čemu svjedoči i izbor mjesta za odmor – isključivo najekskluzivnijih ljetovališta, uz koje se kreće potomstvo imućnih. AJ-eva ljubav prema modi je nepokolebljiva, a njegov dolazak na svaku modnu reviju dokaz je tome.

Roditelji su svom sinu tijekom cijelog života bili stalni izvor ohrabrenja na kojeg smatraju najvećim ponosom.

Preporučeno