Mnogo puta smo do sada pisali na ovu temu, jer u poslednjih par godina, ako negde izađete u provod, u klubovima možete da se nagledate svega i svačega. Naime, mladi su oliko poludeli,. i krenuli su sa razbacivanjem para, a danas se sve definitivno svelo na ko ima više luksuza, ali i para. Jednostavno, ako ste skromnijeg budžeta, definitivno ćete da budete ismejani. 

Baš iz tog razloga imamo jako puno grupa po društvenim mrežama koje nam pokazuju kako se mladi provode, polevanjem šampanjcem satova od nekoliko hiljada evra, a onda paljenje tompus sa novčanicam od 100 evra ili dolara, sve je to do sada jako puno puta viđeno. Tik tok je mreža gd enajviše možemo da vidimo ovakvih klipova, a poslednji je izazvao zgražavanje javnosti. Mladić se poleva sa šampanjcem, aonda se bukvalno pali sa vatrom, da bi idućeg trenutka se bacio u bazen. Naime, votka sa kojo mse posipa ovaj mladić košta kao nečija prosečna plata u Srbiji, a on u to vreme peva stihove popularn pesme:”“Odakle sam ja, moja braća, sve same legende, žene vrele ko duge devetke…”.

@lazarjecmenica8

#fypシ #fyfyfyfy #foryou #balkan #serbia🇷🇸 🍻❤️💪

♬ Laća x Duda – Duda

“Jaooo pa glasić mu još nije mutirao, lajk za pubertetske brčiće”,“Ceo separe u gulag”, “Sido, rodila si idiota”, “Je l’ na ceo ovaj horor još mu i zub fali?”, “Meni je u ovoj temi najtužnije što se zbog ovakvih snimaka i fotografija u stvari i izlazi u provod”, bili su samo neki od komentara skandalizoavnih Tviteraša, a koji su vaši komentari na ovakve stvari? Kako biste uopšte vi reagovali da se nađete u ovakvom društvu?

Preporučeno