U nastavku današnjeg članka govorimo o verovatno najkontroverznijem paru srpske estrade, Jelene karleuše i DDuška Tošića. Za ne poveroavati je to, da su njih dvoje sa obzirom na silne afere i svađe te skandale još uvek u braku. Danas iza sebe imaju dve odrasle ćerke, na koje su itekako ponosni, ali poslednje tri godine, faktički i ne žive zajedno. Sve je to krenulo od afere od nove godine 2020 kada je ona uhvaćena u preljuubu sa bosanskim fudbalerom Ognjen Vranješom.

Cela ta godina e bila ispisana napisima o Jeleninoj neveri, a kada su javnost isplivali i video snimci njih dvoje kako se valjaju u krevetu kod njega u Grčkoj, tada su krenule da padaju i zužbe. jelena ga je optužila da to ona nije u krevetu, te gga je krenula javno vređati u medijima, da bi je on tužio zbog pretnji ubistvom. Duško Tošić je tada igrao u Kini, i nije niti dolazio u Srbiju u to vreme, ali nekako baš tada je njoj preminula majka Divna, tako da je Tošić nekako prešao i preko toga. Očigledno je da je jak ovoli, i da je dfinitivno ne može ostaviti, što se i poverio najboljem prijatelju u to vreme, a sada su proslavili i još jednu, 19 godišnjicu braka, tako da se čini da su sve oluje poako iza njih.

Dokaz koliko je Duško voli, jeste i njegova najnovija objava na Instagramu, gde on prolazi potpuno gol pored televizora, dok je jelena gola u krevetu. ta vi mislite o ovom i više nego neobičnom braku?

Preporučeno