Za ovaj vikend idemo sa malo relaaksirajućim temamaa, jer je definitivno svima preko glave vesti o Ukrajini, situacijom sa cenama u celoj regiji, gde se ne zna ko pije ko plaća Cene su skočile u nekim segmentima po dva, ili čak tri puta, a ako tome dodamo i vesti iz crne hronike, onda j eljudima definitivno svega dosta.

Mi ćemo se ipak malo danas posvetiti relaksirajućim tetmama poput horoskopa i drugih stvari. verujemo da među vama ima itekako veliki broj osoba koje su zavisni od astrologije, i koji veruju u zvezde. nekima se neke želje i ostvare, a mi danas govorimo o nekim horoskopskim znakovima koji bi mogli ući u jako velike pare do polovine meseca jula.

Krećemo od ovna, kojem mars 6. jula ulazi u Bika, što je vaše drugo polje novca, pa je to više nego veliki znak da ćete se itekako finansijski oporaviti, a jedino na šta trebate pripaziti jesu vaša ulaganja. Drugi znak, koji ulazi u velike pare jeste bik, kojem Venera u Blizancima u vašem drugom polju donosi vam bolju zaradu nego u junu. To je i više nego jasaan znak da ćete itekeko bolje zaaraađivati, žene će trošiti pare na garderobu, dok muškarci se mogu okoristiti kupovinom nekretnine ili automobila. Sledeći znak koji će itekako dobiti lepe pare, jeste rak, kome Sunce i Merkur donosi prelep planetarni utecaj u polju finansija. Pare će se lepiti za vas, pa će svi imati potrebu u najmanju ruku nešto da vam poklone. Trebate samo obratiti pažnju na šta ulažete silni novac koji ćete da zaradite.

Preporučeno