Crna hronika na svim prostorima je broj jedan, a to imamo priliku da vidimo svaki dan u medijima i portalima. Posebno kada je u pitanju Balkan, može se reći da tamo najviše ima dešavanaj iz crne hronike, a svi smo mi svedoci toga. Tako i današnji članak je povezan upravo sa crnom hronikom, a radi se o maloj devojčici od šest godina Paislee Shultis, koja je nestala pre dve godine. Ona je pronađena u tajnoj sobi ispod stubišta u Saugertiesu u američkoj saveznoj državi New York. Kako piše Sky News, detektiv njujorške policije uoči je njezina mala stopala u hladnom i mokrom skrivenom prostoru.

Navodno su devojčicu oteli njezini biološki roditelji nakon što su 2019. godine izgubili skrbništvo nad njom. Policija veruje kako su je skrivali u kući u kojoj živi njezin ded sa očeve strane. Detektiv su odmah po dojavi došli na adresu u Saugertiesu u ponedeljak navečer. Tada je policajac, koristeći baklju, kroz pukotinu na stubištu uočio mali komad deke. Kolege i on morali su upotrebiti alat kako bi uklonili nekoliko drvenih stepenica i tad su ugledali par sićušnih stopala.

“Nakon što je uklonjeno još nekoliko stepenica, otkrili su dete i njezinu otmičarku. Paislee i 33-godišnja žena skrivale su se u maloj, hladnoj i mokroj sobi ispod stepenica. Srećom, devojčica je izgledala kao da je dobroga zdravlja” ovako je izvestila policija. Žena i dva muškarca su iz kuće uhićeni i optuženi zbog ugrožavanja dobrobiti deteta. Očekujemo uskoro više informacija o ovom događaju. Koje je vaše mišljenje o ovakvim roditeljima?

Preporučeno