Kristina Ozturk je poznata ruskinja koja ima 24 godine, i koja je sa 17 godina rodila prvo dete, a danas sedam godina kasnije, ima čak 22 dece. Oduvek je sanjala o velikoj porodici i nameravala je da svake godine rađa po jedno dete, a onda je shvatila da svoj san može ostvariti i brže. Kristina se udala za milijardera Galipa Ozturka koji ima 57 godina, kojeg je upoznala tokom odmora u Gruziji.

Ona je iz prethodne veze imala jednu devojčicu Viku, a preostalu decu ona i Galip dobili su pomoću surogat majki, na koje su potrošili više od 15 miliona dinara. “Mogu vam reći da mi dani nikad nisu dosadni. Svaki dan je drugačiji. Igramo se, idemo u kupovinu i radimo sve ostalo što i drugi roditelji”, rekla je ova mlada mama i tvrdi da radi sve što i ostale majke, ali ne krije da je nije sramota da traži pomoć. U brzi oko dece pomaže joj 16 dadilja, nedeljno troši preko pola miliona dinara na potrepštine za bebe, koje uključuju 20 velikih paketa pelena i 53 kutije adaptiranog mleka.

“Puno puta me pitaju kako mogu da posvetim vreme svakom detetu i zato se trudim da budem jedan na jedan sa svakim. Povezana sam sa svakim detetom, deca su mi najvažnija u životu”, ovo je zaključila Kristina. Kako je jednom prilikom rekla ima želju da ima 105 dece. Koje je vaše mišljenje o ovom članku ? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.

Preporučeno