I dalje smo uz veliku odluku beoigradskog suda da Miroslav Ilić definitivno mora da prizna Devona, sina od Mirjane Antolović koja ga je još pre dve godine tužila za očinstvo. On se celo vreme opirao sudskim odlukama da da DNK uzorak za očinstvo, a na kraju je ipak pristao, i sud je dokazao ono što se videlo i golim okom, a to je da je on stvarno njegov otac. 

Gordana njegova zakonita supruga, kako insajderi navode kod kuće je jako brzo nervnog sloma, jer ispada da ju je Miroslav Ilić celo vreme lagao i da je imao faktički dete iza njenih leđa. Mirjana je uspela da dokaže svoje, a jedini što je htela je to da Miroslav jednostavno mora da prizna da je njegov sin i to je sve. 

Devon je sada ličnost koja je definitivno finansijski neovisna, i od Miroslava mu je samo trebalo priznanje. Međutim, njih dve još iz tog perioda imaju neraščišćene račune, pošto su bile na ratnoj nozi, a ispostavilo se da je u tim danima Miroslav Ilić sa obe bio u kombinaciji a da one to zapravo nisu niti znale Ključna figura u celoj ovoj priči je Lepa Brena, koja se također pojavila kao svedok u celoj njihovoj gunguli. 

Naime, Mirjana je bila kod Brene tih dana, kada ju je Gordana pozvala i nazvala ju preotimačicom muževa, te da je belosvetska fufa, i da neće dobiti Miroslava, i da će biti samo njen. 

Preporučeno