Svaki dan imamo priliku da čujemo i pročitamo neke vesti na internetu koja nas naprosto ostave u šoku i bez reči, jer kako se može videti svet više nije sav svoj. Tako u današnjem članku pišemo o jednoj šokantno ispovesti učiteljice koja je sve uznemirila. Učiteljica koja ima 50 godina i koja živi u jednom manjem mestu, je poslednja tri meseca svaki dan odlazila na lečenje od zavisnosti kocke u zagrebačku psihijatrijsku bolnicu.

Kako je rekla, ona noćima nije spavala, samo je igrala i igrala, a kockarnice rade po celu noć, to je pakao. Verujemo da ste do sada mogli da zaključite i sami kako početnička sreća uvek daje lažnu sliku o svemu tome, da je moguće zaraditi pomoću kocke. Ona je jednom prilikom dobila 12.000 kuna, a to je za nju bio enorman iznos. Sve se desilo samo na prvi dodir aparata, to je bio veliki šok za nju. Ona nije osećala nikakav problem, to ju je zabavilo i dobijala je. Odlično se osećala, a kockanje nije bolst u kojoj vas nešto može da boli, jer to ide vrlo vrlo postepeno.

Također, njen partner je bio ovisnik o kockanju i večito je bio u nekim novčanim problemima i ona to priznaje, nikako nije mogla da sve pohvata. bila mu je ona izvor finansija. Kako je navela, prvi put je zaigrala na sreću zajedno sa njim, a vremenom je i sama krenula da odlazi u kockarnicu gde je provodila noći. ” Najduže sam ostajala noću, skroz do jutra, dok se ne bi zatvorilo. Zašto? Zato što sam bila u panici. Izgubila sam veliki novac. I onda se javlja ona distorzija – toliko gubim, gubim, sad moram da dobijem”, ispričala je učiteljica.

Kada se ona dozvala paeti shvatila je da je u velikom problemu i da pati od bolesti zavisnosti. Utočište je pronašla u psihijatrijskoj bolnici gde se lečila tri meseca a njena deca su joj pružila punu podršku.

Preporučeno