Ono što je poznato jeste da svi preko leta voli da raspale roštilj, a pored toga što je leto već prošlo, mi vam danas donosimo kako možete da napravite sebi nešto što će vam da olakša roštiljanje u budućnosti. U današnej vreme preko društvenih mreža i interneta možete da vidite dosta korisnih stvari, te pogotovo nešto što možete napraviti sami za jeftine novce, baš kao što je to ova stvar.

Sada je ovaj čovek o kojem ćemo da pričamo u nastavku otkrio da je dobio inspiraciju kada je čistio svoj prostor i tu je našao jedan neispravan bojler dok je uz malo truda on znao da može da napravi zaista epski roštilj koji je dobirh razmera i gde može stati malo više mesa i povrća na njega.

Ako želite da saznate kako je on to uradio i uspio, onda je najbolje da pogledajte video snimak koji vam donosimo u nastavku, gde se nalazi detaljno kako je sve to uspio da uradi. Prva stvar koju možete da vidite jeste da je ovaj čovek skinuo čitavu vanjsku izolaciju, pa je tako nakon toga izbrusiop čitav bojler, i sve skinuo sa njega osima okvira.

Da bi napravio noge za roštilj on je zavario delove rama kreveta na dno ovoga i tako je ovaj roštilj mogao biti odgovarajuće visine za ovog čoveka. Posle toga je isekao deo koji je njemu poslužio kao poklopac, a posle toga je napravio mali dimnjak gde je koristio stare cevi. Zatim je dodao i ventilacioni otvor sa druge strane kako bi vazduhg bolje prolazio, pa probajte i sami da ovo napravite pa nam javite vaše utiske.

Preporučeno