Ovih dana definitivno na domaćoj estradi glavna vest je to da se oženio Đorđe Đoković, i definitivno svi mediji pišu o venčanju koje je trajalao puna tri dana. Međutim, mediji u Srbiji, ajko malo pišu o Marku, njihovom trećem bratu, kojeg skoro nikako da nema u medijima, a on se također pojavio na venčanju. Međutim, on duže vremena već nije u Srbiji, preselio se u Španiju, konkretno u Marbelju, gde živi već zadnje dve godine.

Jednostavno, nije više podnosio pritisak u Srbiji, pošto je Noletov mlađi brat, smarali su ga na svakom koraku:” Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji, jednostavno ne mogu to d podnesem. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe” – rekao je nedavno Srđan Đoković.

Čak je jedno vreme bio pao i u depresiju, a Španija mu je itekako pomogla da se sredi, pošto ga tamo skoro niko i ne prepoznaje, a kamoli da ga pita za Novaka. Pepe Imaz je čovek, koji je zadužen za Novakovu “Čvrstu glavu”, te ga je on spasao iz kandži depresije. Njega su inače upoznali u Marbelji peko Jelene Đoković:”Marko je bio je u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi se i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji” – pričao je Imaz u intevrjuu za medije.

Preporučeno