Od kako je Zoran Mrjanović završio u zatvoru, i to pravomoćnom presudom od 40 godina, prošlo j enešto malo više od mesec dana. javnost u Srbiji je u većini slučajeva zadovoljna sa presudom, dok imamo i onaj mali procenat njih koji veruju da on nij eklrivac za smrt supruhge jelene Marjanović. Ovo je prvi slučaj da je neko optužen za nešto,a   pogotovo za smrtni ishod, bez ijednoh konkretnog dokaza. 

Najveći gubitnik u celoj priči je mala Jana, koja danas ima 12 godina, i koja je ostala bez roditelja, a za njeno starateljstvo se bore Zoranov brat, kao i Jelenina sestra i roditelji. Sada je mala Jana napisala i ocu pismo, a ona je jedina osoba koju do sada nije video od kako se nalazi u zatvoru. Novinari Objektiva su dočli do sadržaja pisma u kojem piše sleeće:”Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Dok te ne budem videla, stalno ću ti pisati pisma, a nadam se da će te pustiti da i ti meni neko napišeš. Volim te najviše na svetu!”

Inače prema poslednjim informacijama, mala Jana je ostala u kući u Borči sa stricom i strinom, a tek treba da se utvrdi, kome će da pripadne samo starateljstvo. Oglasio se i izvor iz samog zatvora, koji je rekao za srpske medije, kako se Zoran osećao dok je čitao samo pismo od svoje ćerke:” Više puta je čitao pismo i videlo se da je na ivici suza. On se nada da će Centar za socijalni rad i sud Jani uskoro dozvoliti da ga poseti u zatvoru. Najteže mu pada razdvojenost od ćerke, koja je veoma vezana za njega. Zoran ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći na slobodi i stalno ponavlja da nije ubio suprugu Jelenu.”, izajvio je on.

Preporučeno