U nastavku današnjeg članka malo se bavimo sa domaćom estradnom scenom, koja je itekako bila jako prostranjena u 80 i 90 godinama prošlog veka. Tad su definitivno bili najbolji filmovi i muzika, i definitivbno se ništa ne može meriti sa tim vremenima, danas j esve totalno drugačije, sve se zasniva na moći, novcima, skupim autima i neizosavnim Dubaijem. 

Mi ćemo tako danas malo d pišemo o super popularnoj srpskoj glumici Dubravki Mijatović koja je rođena 19678 godine. Kada se pogledaju neke njene današnje slike, niko ne bi rekao da duboko gazi u 5 deceniji svoga života, realno bi svako rekao da žena ima 35 godina i to je sve. Ono p očemu je također bila poznata je to, d je bila u braku sa preminulim članom Flamingosa, Marinkom Mažgaljem, a pre njega malo ljudi zna da je ona imala još jedan brak i to sa Goranom Radakovićem. Inače, njih dvoje su se upoznali na snimanjukultnog filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”.

Goran i Dubravka su nakon razbvoda braka ostali u jako dobrim odnosima, a iz te ljubavi su izrodili i ćerku Ivu koja im j ezajednička tema i posveta i dan danas. Međutim, kao što i sami znate, ona se definitvno raspala i emotivno i fizički kada je preminuo njen suprug Marinko Madžgalj. Ni njihov brak nije bio najidealniji, jer je njega njegova porodica itekako osuđivala, pošto je Dubravka od njega bila starija čak 10 godina. 

Preporučeno