Petar Grašo i Hana Huljić su i dalje top tema svih Hrvtaskih medija, koji nakon objava sada već novog braćnog para, ne prestaju da pišu o Haninoj trudnoći.Navode da je to jedan od glavnih razloga zašto je Petar ostavi oDanijelu, jer nakon 23 godine, ona jednostavno nije mogla da ostane u drugom stanju. 

MEđutim, kako insajderi tvrde, bilo je tu dfinitivno i drugih razloga, a sada ispade da to i jeste glavni razlog, jer je Hana nakon objavljivanja vesti da su njih dvoje zajedno, samo nakon tri meseca ostala u drugom stanju. Međutim, njih dvoje su i dalje “zaključani” za sve medije, ne pojavljuju se nigde, a Hanina najnovija fotka na Instagramu sa prijateljicama je izazvala jako puno sumnje. 

Naime, na toj fotki se Hani uopšte ne vidi stoma, a prema proračunima ona je sada u 8 mesecu trudnoće?! Mnogi misle da uopte nije u drugom stanju, a sada mediji u Hrvatskoj ponovo imaju da pišu o čemu. Naime, jučer je bilo 20 godina od kako je magazin Story nastao, a na velikoj gala predtsavi su se pojaili skoro svi hrvatski pevači i bendovi, a na istoj bini su trebali da budu i Danijela MArtinović, te Petar Grašo. Međutim, Grašo se uopšte nije pojavio na samoj ceremoniji, nego je sa Hanom i sa njenim roditeljima bio na totalno drugoj proslavi na drugom kraju Hrvatske. Odmah su krenuli i internet naslovi, kako mu je Hana zabranila da se pojavljuje na istim mestima gde će da bude i Danijela, ali se to još uvek nije saznalo do kraja. 

Preporučeno