Za početak nove radne nedelje idemo malo sa dešavanjima sa domaće muzičke scene. Svakako da su starlete i žene fudbalera protekloga vikenda bile najviše na udaru medija u Srbiji, zbog svega što se izdešavlo na Svetskom prvenstvu Kataru. Kako pišu mediji u Srbiji, umesto da se bavimo fudbalom, fudbaleri su od reprezentacije napravili rijaliti program. 

Vlahović bio sa Rajkovićevom ženom, Gudelj imao trojku sa Tošićevom ženom, samo su neki od naslova koji ovih dana se mogu pronaći u srpskim medijima. Definitivno, umesto da se bave fudbalom i plasmanom Srbije u Kataru, oni su na pres konferencijama pričali o svojim aferama. Na kraju rezultat nije mogao puno ni biti bolji. 

Na kraju su završili na poslednjem mestu, a ispred njih je bio i jedan kamerun, koji je na kraju pobedio Brazil sa 1:0, a na početku Svetskog se uveliko pričalo kako će se lako sa Kamerunom i Švajcarskom. Jučer je na tu temu u nedeljnom popodnevu govorila i Sanja Marinković, a imala je puno gostiju koji su se bavili sa ovom temom. Jedna od njih je i Suuzana mančić, koja je pokazala itekako veliko fudbalsko znanje. 

Napomenula je da je čak sa zaručnikom imala u planu da poseti i utakmicu sa Švajcarskom, ali su imali probleme sa vizom. Kako je sama rekla, u Kataru nikada nije bila, ali jeste u okolnim zemljama, i jako joj se sviđa njihova kultura. Ono sa čime je sve šokirala je to, kada je rekla da je posetila Indoneziju, gde je popila i kafu od mačijeg izmeta. 

Preporučeno