Aca Ilić i Bilja Jevtić se smatraju za najharmoničniji par na javnoj sceni, a njihova ljubav i danas sija istim sjajem. Pevač je otkrio kako ga je supruga osvojila tokom jednog gostovanja: “Sećam se da sam pomislio ‘Kakva divna devojka! Ko li je ona?’ Naš prvi susret bio je u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi stvarno spojili tek 1986. godine, kada smo zajedno krenuli na jednu turneju.”

 

  • Od siječnja 1986. ostali smo ujedinjeni i uvjeren sam da će naša veza trajati do kraja naših života. Naša ljubav rodila je Ivana, naš najdragocjeniji blagoslov. Naše postojanje je prepuno ljubavi i radosti, možda nedovoljno zadivljujuće za novinske naslove, ali je neporecivo savršeno u našim očima. Ovakve osjećaje izrazila je pjevačica, koja i dalje održava blizak odnos s parom. Suzana Mančić, koja je bila kuma na venčanju Ace Ilića i Bilje Jevtić, ostaje neizostavno prisustvo u njihovim životima.

    Tijekom našeg putovanja u Australiju okupili su se moji drugovi, suputnici i moj izvorni mentor. Povezali smo se oko bilja i Ace. Ova duboka veza, ispunjena ljubavlju i divljenjem, traje više od tri desetljeća. Jučer navečer doživjeli smo nevjerojatno iskustvo na Salašu Zvonka Bogdana, betonskoj hali. I to će postati tjedna tradicija, održavat će se svakog četvrtka. Dobro, možda ne svaki četvrtak, ali sigurno će uvijek biti četvrtkom!

 

Bilja Jevtić nedavno je podijelila ličnu fotografiju na kojoj je njen suprug, otvoreno izražavajući njihovu neizmjernu radost i zadovoljstvo u vezi. Biljana Jevtić, rođena 14. svibnja 1953. u Kraljevu, poznata je srpska pjevačica narodne muzike čiji je milozvučni glas krasio brojne pjesme, ostavivši neizbrisiv trag na domaćoj glazbenoj sceni. Od ranih godina Biljana je pokazivala duboku strast prema glazbi i pjevanju, pokazujući svoj izuzetan talent u mladosti. Krenuvši na glazbeni put kao tinejdžerica, vodila ju je ljubav prema narodnoj glazbi. Nije trebalo dugo da Biljana stekne široku popularnost, osvajajući publiku svojim iznimnim obradama pjesama koje su često nosile duboku emocionalnu dubinu.

Nastupi Biljane Jevtić na raznim festivalima pobrali su brojne pohvale, a pjesme poput “Crveno sunce”, “Dva su koraka” i “Pamtim samo sretne dane” samo su neki od brojnih hitova koji su definirali njenu karijeru. U cijeloj regiji njezin stil pjevanja ostaje poseban i autentičan, što je dokaz njezine umjetničke sposobnosti. Ne samo da je Biljana poznata po svom glazbenom talentu, već je prepoznata i po neumornom humanitarnom radu. Aktivno je sudjelovala u brojnim humanitarnim inicijativama, pružajući podršku potrebitima. Njezina predanost društvenoj odgovornosti odraz je njezine neizmjerne dobrote i empatije prema drugima. Dok je Biljanin osobni život uglavnom ostao privatan, povremeni pogledi na njezin obiteljski život pokazuju skladan i odan život.

 

Unatoč izazovima i fluktuacijama u karijeri, Biljana je ostala nepokolebljiva u svom umjetničkom pozivu i vjerna vrijednostima koje su je vodile. Njezin utjecaj na domaću glazbenu scenu, zajedno s nepokolebljivom predanošću svom zanatu, pozicionira je ne samo kao cijenjenu pjevačicu, već i kao ikonu narodne glazbe koja je ostavila neizbrisiv dojam u srcima svoje publike. Osim po uspješnoj glazbenoj karijeri, Biljana Jevtić poznata je i po svom dobrotvornom djelovanju. Aktivno se uključuje u razne inicijative usmjerene na pomoć djeci i marginaliziranim zajednicama, iskazujući svoju nesebičnost i suosjećanje prema drugima.

 

 

Preporučeno