Ida Presrer, poznata pjevačica i voditeljica iz Hrvatske, već deceniju uživa u mirnom braku sa suprugom Ivanom Peševskim. Zajedno su blagoslovljeni s više djece. Na svojim društvenim mrežama, ljupka plavuša često objavljuje sadržaj svojih harmoničnih trenutaka sa porodicom.

 

 

Ipak, godinama trpi i suočava se s negativnim komentarima, uključujući i optužbu da se “ne može finansijski izdržavati”. Često postoje pojedinci koji tvrde da se   udala samo radi finansijske dobiti. To je optužba koja je iznesena protiv Ide. Međutim, izabrala je da progovori kada su je nazivali “sponzorom”, etiketom koju joj često daju. Pojasnila je da su ona i njen partner sve zajedno izgradili. U njenoj reklami je naglašeno da je njen muž, kada su se prvi put upoznali, posjedovao samo mačku i zastarjeli karavan. Tema žena i etiketa je sporna. Kada sam se vjenčala sa suprugom Vanji, internet je bio preplavljen pogrdnim komentarima. Ove uvrede i osude stizale su iz svih uglova, što me je iznenadilo. To je bilo tako daleko od istine. Vani je tada imao mačku po imenu Pigo i stari karavan u koji sam sumnjala, ali sve što danas imamo stekli smo zajedničkim radom”, prisjetila se hrvatska plavuša.

 

 

“U modernim vremenima vidljivo je da je moja ljubav jer Vani nije vođen svojim bogatstvom, već zato što je on za mene jedinstven. Uprkos tome, komentari ostaju isti ispod svakog dela napisanog o meni do kraja mog života. Prema njima, sve što postignem mora da finansira moj imućni muž, jer žena nije u stanju da sama zaradi svoj uspeh”, izjavila je ona.

 

 

Preporučeno