Jelena KArleuša i Duško Tošić, su verovatno još uvek u braku zbog svoje dve ćerke, Atine i Une. Njih dve jako teško podnose kaada se njih dvoje svađajuu, te uživaju kada su njih dvoje u dobrim odnosima. Totalno su različite, Atina se posvetila foto modelingu, ima Instagram naalog sa preko 100 hiljada folovera, dok je Nika posvećena fudbalu, uzor joj je otac, a trenira u kadetima Crvene Zvezde, na što je otac i više nego ponosan.

Majka Jelena je puna hvale za svoje ćerke, te je malo pre nove godine izjavila koliko su njih dve iste, a u isto vreme i različite:” “One su dve device u horoskopu i to znači da sve drže u sebi, što sigurno loše utiče na njih. Kada sam prolazila kroz neke problematične i krizne situacije u životu, odlazila sam na njihove profile na društvenim mrežama da pročitam šta im sve deca pišu i shvatila sam da su moje ćerke ozbiljnije, zrelije, jače nego što sam mislila da će biti jer bukvalno reč o tome u kući nisu progovorile, ne pridaju tome značaj i ne žele da mamu nerviraju. A kada ja prva krenem da pričam o tome, one odmah kažu:

‘Bože, mama, normalno, znam, ne moraš da mi objašnjavaš’. Onda shvatim da sam vaspitala jaku decu. Možda zvuči tužno što sam odgajila jake devojčice, umesto da su, recimo, bezbrižne, ali morale su da budu takve”, rekla je Karleuša i otkrilla da ćerka sa njom vode lične razgovore.”, izjavila je jelena. Sada su na dočeku nove godine pokaazale da su odrasle devojke, jer su sve šokirale sa svojim stajlinzima. Pogledaajte i sami kako su izgeldale sa Jeninom tetkom, Danijelom.

Preporučeno