Svaki dan imamo priliku da sve i svašta vidimo na društvenim mrežmaa i na internetu, a kada su u pitanju društvene mreže one su postale jako popularne na našim prostorima ali i u svetu. Tako je sada potez jedne žene izazvao lavinu komentara nakon što je otkrila da je svog psa ofarbala u crvenu boju. Tik Tok korisnik Kloi je podelila zašto je odlučila da promeni boju svog 130 kilograma teškog psa koji se zove Dendija.

@danthebigreddog

Dandy is always napping #sleepyboy

♬ original sound – Stace

Devojka je postavila nekoliko video snimaka i stavila je naziv “Razlozi zašto farba psa u crveno” i objasnila da pre svega misli da Dendi izgleda jako lepo i divno u crnoj boji”. Zatim je Kloi dodala da ako ga pretvorite u crveno smanjuje rizik da bude ukraden jer je tako jedinstven. Dok je drugi razlog navela da svog psa farba u crveni jer misli da je manaj verovatnoća da će ga udariti auto ili da će doživeti nesreću. Također, ona tvrdi da je to dobro za njegovo krzno, manje se linja.

Zatim je Kloi na kraju dodala: “Zato što to privlači ljude k njemu, a on voli pažnju i druge kućne ljubimce.” Također, Kloi je reklad a je Dendi pristupačnijie u crvenom jer su ga se ljudi nekda plašili kada je bio pas prirodne boje od 130 kilograma. Prvi put ga je ofabrla za Noć veštica, pa je odlučila da ga tako ostavi jer ga je tako još više volela. Njeni video snimci koji su prikupili milione pregleda, izazvali su različite ljubitelje kućnih lubimca.a Neki su voleli crvenu boju i hvalili su njen trud. Međutim, neki su se pitali da li je boja na duge staze bezbedna za krzno i kožu pasa. Koje je vaše mišljenje o tome što je uradila svom psu?

@danthebigreddog

Shout out to Cadillac Jack 🐾

♬ original sound – Dandy & Chloe

Preporučeno