U današnje vreme, svako bi poželeo da raj u Beogradu na vodi, bar malo zameni za mir i tišinu koju nudi majka priroda. Međutim, užurbani tempo života, porodica, kao i silne obaveze, jednostavno nikome od nas ne dopušta da bar jednom u mesec dana ode na neki roštilj, ili izlet u prirodi. Čovek o kojem danas pričamo je sa samo 400 evra krenuo u jednu sasvim normalnu investiciju, a njegova poriča je dans postala i više nego poznata. 

Naime, ovaj lovac po zanimanju je sasvim slučajno kupio par ari blizu jedne šume na jugu Srbije, i prvo je napravio malu letnju kuhinju, ap manju baštu, a na kraju se sve izrodilo u jednu manju vikendicu, gde je najvažnija stvar da nema struje, kao i internet i telefonskog signala. Pošto je jako dobro prošao, ostatak novca je uložio u sanaciju puta te ga je nasuop, pa mu sada i prijatelji mogu doći u posetu.

“Ovo je ono kad hoćeš da pobegneš od svih, signala za mobilni nema” – čuje se na video-snimku, a sam video na ju tjubu ima jako veliki broj pregleda, i sigurno će da neke natera da urade sličnu stvar kao i on sam. WC je napravio napolju, baš kao što su bili nekada u stara vremena na selima. Za frižider se snašao na taj način što je u staru kadu ispred kućice napravio slivnik jednog hladnog potoka, koji mu hladi piće tokom vrućih letnjih dana. Pogledajte i sami celu video priču u nastavku našeg današnjega članka, i napišite nam da li vam se sviđa?

Preporučeno