Od kako je sveta i veka, na televiziji smo uvek mogli da vidimo sve i svašta, a to se posebno odnosi na period od pre par godina pa naa ovamo. Nekada u doba komunizma, prva i sonovna stvar, ije mogao svako raditi na televiziji, a pogotovo ne na nacionaalnoj frekvenciji. Također, bio je strogi kodeks oblačenja, kaao i ponašaanja pred TV kameramaa. Kada danas prešaltamo par regionalnih kanala, i kada vidimo neke voditelje, osećaanja su pomešanaa, krenuvši od cirkusa, pa do nekog porno kanaalaa.

Dovoljno je da samo pogledate jedno jutarnje izdanje programaa kojeg vodi Jovana Jeremić. Vašer neukusa, golotinje, i amaterizma svakog vikenda vam isporučuje televizija Pink. Međutim, ono što je prednost televizije je to, što svakodnevno možemo da vidimo raznolike životne priče, koje nas itekako mogu da ostave bez daha. Tako je sada jako popularna majka Šantel, gostovala sa bizancima u jutarnjem programu “Dobro jutro Britanija”, a njeni blizanci su rođeni 30 aprila, a imaju različitu boju kože?!

“U početku to nije bilo toliko vidljivo. Bili su dosta slične puti, samo se videlo da je ona malo tamnija. Ali kako su sedmice i meseci prolazili, ona je postajala sve tamnija i tamnija, a on sve svetliji. Ali mi smo srećni. Sviđa nam se što su malo drugačiji i što je ona na tatu, a on na mene” – objasnila je Šantel u studiju. Pogledajte i sami celu video priču.

Preporučeno