Tamara Vučić, prva dama Srbije, poznata je po svom skromnom držanju i retkim javnim nastupima. O njoj postoje oskudni podaci, osim da se udala za Aleksandra Vučića 2013. Rođena u Beogradu 1981. godine, osnovno i srednje obrazovanje stekla je u istom gradu pre nego što je diplomirala na Fakultetu političkih nauka.

 

 

Kako prenose srpski mediji, ona je više od decenije zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije i aktivno učestvuje u humanitarnim inicijativama, često posećujući srodne događaje. Uprkos političkim kampanjama svog supruga, odlučila je da se uzdrži od učešća, preferirajući miran i privatan život. Godine 2016., proslava Dana žena u Bijeloj kući obilježila je njen javni debi, gdje je svojim upečatljivim izgledom impresionirala posmatrače. Tom prilikom ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević. Vredi napomenuti da je Tamara druga Vučićeva supruga, a 2013. godine njihova porodica je doživela tešku nesreću. Tragično, Tamarina djevojčica Neva preminula je od srčanog udara samo tri dana prije očekivanog termina.

 

 

Nažalost, nikakvi drugi detalji oko ovog nemilog događaja nisu objavljeni u javnosti. Predsednik Srbije je ranije bio u braku sa Ksenijom Vučić, sa kojom deli dvoje dece: sina Danila i ćerku Milicu. Nažalost, Ksenija je preminula u januaru prošle godine. Tamara i predsednik Srbije imaju sina Vukana, koji je rođen 2017. godine. Tamara je aktivna korisnica Instagrama i sa svojim pratiocima često deli razne objave. Tamara Vučić, prva dama Srbije, trenutno prisustvuje trećem Samitu prvih dama i gospode u Kijevu, čiji je domaćin Olena Zelenska, prva dama Ukrajine. Tokom događaja, Tamara je nosila elegantnu crnu haljinu koja je graciozno tekla i upotpunila outfit upečatljivim crvenim ružem.

 

 

Na iznenađenje mnogih, Tamara je odlučila da upali kameru i svojim pratiocima pruži pogled iza kulisa kako se priprema za predstojeći događaj. Dobili smo potpuni uvid u jutarnju rutinu Tamare Vučić, uključujući njen doručak, odeću i šminku. Uobičajeno je da žene imaju doručak sličan njenom, koji uključuje porciju zobenih pahuljica, svježe voće i šoljicu crne kafe. Ovako prva dama bira da započne svoj dan.

Preporučeno