Maja Nikolić je široj javnost oduvijek poznata po svom ljubaznom raspoloženju i harizm. Iako je uvijek nastojila  da zadrži osećaj privatnosti u ličnom životu, što sa velikim uspehom postiže. O njenom privatnom životu se malo toga zna . Ovaj princip se proteže na njeno prebivalište, koje kako smo uspjeli otkriti smješteno u mirnom prirodnom okruženju koje joj pruža prijeko potreban spokoj.

 

 

Maja i njena porodica žive u raskošnoj vili koja se nalazi u najprestižnijem delu Beograda, gde provode većinu svog vremena i stvaraju drage uspomene sa suprugom Aleksandrom i njihovo troje dece – ćerkama Teom i Tiom i sinom Darkom. Maja je skoro dve decenije u srećnom braku sa suprugom, a njihova porodična kuća se nalazi na Dedinju. Iako Maja rijetko otkriva detalje iz svog privatnog života, povremeno na Instagramu ponudi uvid u svoj dom i porodične trenutke. Porodična kuća ima prostran dnevni boravak koji je savršen za okupljanje cijele porodice. Majine estetske sklonosti su vidljive u najkvalitetnijem pastelnom namještaju koji ispunjava ovu prostoriju. Pažnja posvećena detaljima u njenom domu, od figurica do raznih detalja, stvara toplu i privlačnu atmosferu.

 

 

U ostatku doma brojne police s knjigama pune su knjiga, što ukazuje da Maja uživa u opuštanju uz dobro čitanje nakon dugog dana. Na osnovu fotografija koje je Maja podijelila na društvenim mrežama, njen dom je zaista magična oaza, okružena zelenilom, sa prekrasnim pogledom sa terase. To je omiljeno mesto za celu porodicu, posebno tokom vrelih letnjih dana, zbog privatnosti koju nudi i izdvojenosti od znatiželjnih očiju.

 

 

Preporučeno