Žena pod imeno Gim Tan, sa 63 godine, pravi je entuzijasta fitnesa. Putem svog TikTok naloga, @californiaistoocasual, stekla je sljedbenike gdje redovno dijeli svoje tehnike o tome kako održati mladalački um, duh i tijelo. Njena živahna ličnost i impresivan izgled plijenili su pažnju mnogih njenih pratilaca. Nedavno je Gim Tan objavio video koji je privukao pažnju svih. U videu je izrazila uvjerenje da starenje ne znači nužno gubitak vitalnosti.

 

 

Ona tvrdi da odležavanje više liči na fino vino koje s vremenom postaje samo bolje. Inspirativnom porukom Gim Tan postala je simbol samopouzdanja i inspiracije za one koji se suočavaju s izazovima starenja. Njen pristup očuvanju mladosti i vitalnosti istovremeno je izazovan i motivirajući. Sastoji se od kombinacije redovnih fizičkih vježbi, zdrave prehrane i pozitivnog pogleda na život. Gim Tan daje prednost svom zdravlju održavajući zdravu težinu i redovno vježbajući. On jako naglašava važnost konzumiranja namirnica koje doprinose vitalnosti i energiji. Međutim, ono što izdvaja njen pristup je njena nepopustljiva pozitivnost i upornost. Čvrsto vjeruje u održavanje pozitivnog pogleda na život i optimistično pristupa svakom danu, često ponavljajući frazu “Doba je samo broj”. Međutim, njeno vodstvo se proteže dalje od toga, služeći kao podsjetnik da se koncentrišemo na stvari koje nam donose sreću i svrhu. Ova poruka je posebno istaknuta u društvu koje često izjednačava mlade s uspjehom i ljepotom. Osim toga, Tan, također poznat kao “Tan” među prijateljima, stavlja veliki naglasak na vrijednost okruženja podrške. Odnosi koje imamo sa pojedincima koji pružaju ljubav, njeguju i prenose znanje o različitim aspektima života su neprocjenjivi.

 

 

Priča i putovanje osobe koja je obilježila šezdeset godina života motivirajući je primjer za sve, zalažući se za prihvaćanje starenja sa otvorenim stavom. Tan je prikupila skoro 250.000 TikTok pratilaca, što je čini svetionikom nade za mnoge. Ona ih uvjerava da je vrhunac njihovog života još uvijek pred nama, čak iu zlatnim godinama penzionisanja, što je čini uzorom za sve. Dok Tana juri ulicom sa svojim mačjim saputnikom, njen osmijeh je zarazan i pravi prikaz njene težnje da živi dug i plodan život. U videu koji je skupio skoro 150.000 lajkova, ona izjavljuje da je trenutno u najboljoj fizičkoj formi u svom životu, trči duže i jače nego u mlađim godinama. Njena strast je inspirativna i njena poruka je nedvosmislena: starenje ne bi trebalo da odvrati pojedince od postizanja svojih ciljeva i razvijanja pozitivne slike o sebi.

 

 

Preporučeno