Poznata pop pjevačica Kaya Ostojić, je veoma mlada postala majka, što je dovelo do burnog perioda u njenom životu. Samo šest mjeseci nakon porođaja, razvela se od tadašnjeg muža, što je bilo neočekivano jer je njihova tinejdžerska ljubav prerasla u brak. Međutim, Kaja nije ni slutila da će se njihov brak tako brzo završiti. Ona je sa tadašnjim partnerom Nikolom Dragojlovićem ostala trudna sa samo 18 godina, ali roditelji nisu odobravali njenu vezu.

 

 

Ova prekretnica u njenom životu imala je značajan uticaj na njen lični i profesionalni život. Kaja se priseća: “Nisam se uplašila kada sam saznala da sam trudna, uprkos tome što sam bila mlada. Nikola se takođe nije plašio. Oboje smo bili raspoloženi i osećali smo da se volimo i da ćemo zadržati bebu i venčati se .Međutim, moji roditelji su imali velika očekivanja, pa ih je vijest o mojoj trudnoći šokirala.I oni su bili protiv moje veze sa Nikolom.Moji postupci su im izazvali bol i bijes, ali sam od tada shvatila njihovu perspektivu.

 

 

Naime, kada bi moja ćerka uradila nešto slično, reagovala bih na isti način – kako je pevačica podelila za „Hit Informer.“ Pevačica se potom još dva puta udavala, prvo za Uroša Duvnjaka, košarkaša, a potom poznatom DJ-u Junioru Jacku. Kasnije je pronašla sreću u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali ona nije napredovala do braka i na kraju se završila raskidom.Nakon toga, pjevačica je ušla u vezu sa hrvatskim tenisom. igrač Born Ćorić. Ovi različiti emocionalni izazovi i promjene u njenom ljubavnom životu bili su značajni događaji u njenoj ličnoj istoriji i uticali su na njen imidž u javnosti.

 

 

Kaya je odlučila zadržati detalje svog emotivnog života u tajnosti. Uprkos tome, o majčinstvu često razgovara sa širokim osmehom, a postavlja se pitanje da li želi da se ponovo ispuni u najlepšoj ulozi koju žena može da ima, ulozi majke. Moguće je da smo konačno dobili odgovor na ovaj upit kroz njenu posljednju objavu na platformi društvenih mreža “Instagram”. Na fotografiji se široko smiješi dok drži bebu u naručju, nagoveštavajući ili radosne trenutke na njenom trenutnom majčinstvu ili potencijalne planove za proširenje porodice u budućnosti.

Preporučeno