Unatoč smanjenoj prisutnosti u javnosti, Goca Tržan i dalje je istaknuta osoba u industriji zabave, poznata po svom marljivom radu i predanosti. Goca Tržan, poznata pjevačica, poznata je po iskrenosti i iskrenosti u razgovorima o nizu tema. Bez oklijevanja, neustrašivo se hvata u koštac s temama koje bi mnogi izbjegli, kao što su strepnje koje dolaze sa starenjem, složenost odnosa između muškaraca i žena, pa čak i pitanja koja se tiču ​​osobnih financija.

 

 

Goca, koja i unutar bračne zajednice istrajava na ovom modelu, otkrila je da je odgajana u domaćinstvu bez ikakvih podjela. Njezina je majka preuzela punu kontrolu nad svim financijskim obvezama, uključujući plaćanje računa i upravljanje očevim računom. Osamljena staklenka, prikladno postavljena iznad televizora, služila je kao jedino spremište za sva sredstva, osiguravajući lako dostupan i lako dostupan spremnik za rješavanje bilo kakvih financijskih obveza.

 

Goca je izrazila uvjerenje da će se izbjeći stvaranje vlasničkih podjela. Istaknula je kako je Raša vješta u štednji, ali je i sama sklona slobodnijem trošenju, prihvaćajući svoju ženstvenost. Zajedno rade na stvaranju prihoda, a Goca ne vidi potrebu da ih raspoređuje na osnovu pojedinačnih doprinosa.

 

 

Izrazila je zahvalnost na prihvaćanju svog supruga, navodeći da su puno putovali i da su uvijek imali kruha i jogurta, što je bilo dovoljno za njihove potrebe. Postati baka ne privlači me ni na koji način, oblik ili oblik. Raša je itekako svjestan činjenice da će njegova supruga iduće godine napuniti 50 godina života i ta ga činjenica nimalo ne smeta. Sretna sam što imam supružnika koji me obožava takvu kakva jesam, stavljajući malo naglaska na moju vanjsku ljepotu.

 

Svim mladim djevojkama, uključujući i vlastitu kćer, nudim smjernice da potraže muškarca koji će ih svim srcem voljeti, prihvaćajući ih u potpunosti čak i bez pomoći kozmetike. Prepoznajući Rašu kao idealnog suputnika u svom životu, izražavam mu neizmjernu zahvalnost za sve što je učinio. Goca je u intervjuu za magazin “Star” otkrila da je Raša njenu ćerku Lenu s ljubavlju zagrlio, tretirajući je kao svoju iako je iz prethodnog braka.

 

 

Ogromna radost i iščekivanje koji su me obuzeli kad sam saznala da sam trudna bili su neopisivi. Duboki osjećaj unutarnjeg sjaja, briljantnosti i individualnosti narastao je u meni. Čežnja za rađanjem djeteta potpuno je obuzela moje misli, zaslijepljujući me za suptilne naznake koje su bile prisutne, ali su ostale nezapažene. Goca Tržan je, osvrćući se na brak i dolazak djeteta nakon toga, otkrila duboko obožavanje majčinstva. Neizmjerna sreća koja je pratila rođenje njezina djeteta zasjenila je sve brige koje je imala oko svog fizičkog izgleda ili debljanja. Prigrlivši majčinstvo svim srcem, pokazalo se da joj savršeno pristaje.

 

Nakon razmišljanja, postupno sam počeo razaznavati suptilne naznake. Motivirana trajnom bračnom srećom koju su moji roditelji iskazivali tijekom gotovo pedeset godina, svjesno sam odlučila pokušati. Jedina i trajna ljubav u životu moje majke bio je njezin otac, a ja sam odrastao s dubokim razumijevanjem svetosti braka i dubokim poštovanjem prema značaju srodstva. Ona spremno priznaje da brak zauzima sveto mjesto u njezinoj duši, odvajajući ga od veza lišenih postojanosti prema svečanim obećanjima.

Preporučeno