U nastavku današnjeg članka, malo se dotičemo zanimljivosti i jako nemogućih priča, koje nam apsolutno iz minute u minutu dolaze sa svih strana sveta. Jednostavno je dovoljno da svako jutro otvorimo najveću platformu na svetu za video klipove, a to je ju tjub, da vidimo sve i svašta sa svih delova zemaljske kugle. Definitivno , čoveka u današnje vreme najviše opusti priroda i životinje, te neke priče koje nam dolaze iz divljine.

Tada se definitivno vidi koliko je čovek samo surov prema majci prirodi, koju sistematski uništava iz dana u dan.  Afrika je poznata kao najsiomašniji kontinent na celom svetu, a mi vam danas doosimo jednu priču koja se desila u Keniji, koja jei pored siromaštva, jako bogata sa florom i faunom. Tako je jedan čovek dok je bi ou prirodi na rekreaciji, pozvao policiju te je urlao na sav glas da je nešto video u žbunju, a to je svakako bio lav, na kraju se i ispostavilo. 

Odmah su na lice mesta izašla i tri službenika koji rade u Udriuženju za zaštitu životinja, te su se uverili da ovaj čovek nije niti jednog momenta lagao. Inače, ove naseljene farme se nalaze jako blizu samog nacionalnog parka, koji je zaštićen od strane države, a stanovnici su se u poslednjih mese dana jako puno puta žalili d im je nestajala sama stoka, a sada je itekako jasno koji je uzrok njihovog minusa u samim domaćinstvima.

Međutim, i sami službenici su se itekako prevarili jer, je žena uradila dekoraciju u dvorištu, bilo je postvljeno drvo, a ispod je bila glava od lava. 

Preporučeno