Mi se u nastavku današnjeg članka, bavimo sa domaćom estradom, i otkrivamo neke tajne kako neki od njih zarađuju a da nije u pitanju pevanje. Kao što i sami možete da vidite, mi danas govorimo o dve svakako najveće dive u svetu estrade, a to su kao što i sami možete da vidite Snežana Đurišić i Viki Miljković, koje se poznaju preko 25 godina svojih karijera. Viki je u par navrata izjavila i sama kako joj je Snežana jako puno pomogla na samom početku karijere i na tome joj je zahvalna do kraja života.

Njih dve osim svetla pozornice, dele i zajedničku stolicu na žiriju Zvezdi Granda, gde zajedno rade zadnje tri sezone. Međutim, kada je krenula pandemija sa korona virusom pre 2 godine, one su odlučile da krenu sa sopstvenim biznissima, a prva je to uradila Viki Miljković. Naime, ona je zajedno sa suprugom osnovala firmu za restauraciju i uređenje kuća i stanova, a verovali ili ne, prva mušterija joj je bila kolegica i kuma Ceca Ražnazović. Njo je ponovo sredila i renovirala vilu na Malti, a čak joj nije htela ni naplatiti, za šta Ceca nije htela ni da čuje, čak joj je platila i više od očekivanoga.

Samo u prošloj godini, imala je dobit od skoro 10 miliona evra. Sada neimenovani izvor tvrdi da je Snežana ušla u biznis sa nekretninama, “Viki je ušla u ogromnu lovu i to svi pričaju, ali niko je ne voli i stalno je napadaju, a to je valjda ljubora, ko zna? Ali, Viki se nekako zbližila sa Sneškom i ubedila je da joj pomogne u biznisu sa prodajom i opremanjem nekretnina. Šta su se dogovorile, niko tačno ne zna, ali se priča da Viki puca na Sneškine kontakte i ovde i u Americi gde ona ima imovinu i bogate prijatelje, tako da će svakako da bude svega. Računa da će joj Sneška pomoći da proda neki stan ili ga opremi, a za to bi joj dala procenat, kako to već ide u poslu.”, navodi ovaj izvor.

Preporučeno