Jako dobro se znalo, da kada u Zadrugu uđe Filip Car daa ćemo svedočiti jako velikom haosu u celoj ovoj priči. Da je jako veliki problem, ovaj mladić rođen u Hrvatskoj mogli smo se uveriti još i prošle sezone, a sve je nastavio i ove. Naime, čim je ušao u naselje u Šimanovcima, on je zaveo Milicu veselinović, a usput je “smotao” i Aleks, mada i Maja Milinković nije daleko od celog trougla strasti. 

Njegov prijateljstvo sa Kristijan Golubovićem u poslednjoj sezoni dovelo je do toga da mu je on preneo jako puno insajderskih informacija o devojkama koje kruže po samom rijalitiju, a samim time i o Aleks. Međutim, iako ju je već odvukao u krevet, Filip se već jučer posvađao sa njom, a to je u njemu samo probudilo zver, te ju je odmah upitao sledeće:”Voleo bih da te pitam da li si bila u Dubrovniku na rođendanu sa prijateljicama ili si išla na jahtu na kojoj sam ja bio dva dana ranije, za 7.000 evra za šest dana na toj jahti, sa dve prijateljice? Plaćen je bio put u jednom i drugom smeru, to ste dobile i za troškove?”- upitao je Car Aleksandru. 

Naravno da Aleks nije htela potvrditi njegove sumnje, te je ispalila kao iz topa:”Ne, apsolutno, bila sam u Dubrovniku na rođendanu, moja drugarica Marija je tamo slavila rođendan. Nisam posećivala Dubrovnik i nisam šetala, bila sam tamo na tri dana sa svojim prijateljicama”- odgovorila je Nikolićeva. Međutim, car ju je poklopio sa sledećim rečima:”Ti si u 4 ujutru izašla iz kombija koji je krenuo sa Zvezdare i došla lagano u Dubrovnik, preuzeta si u šipražju, ti ne znaš šta je Stradun, to je kao da ne znaš gde je Kalemegdan. Preuzete ste u 4 ujutru, došle ste na tu jahtu”- tvrdio je Car. 

Preporučeno