– Glavna vijest dana u Srbiji je ponovno Jovana Jeremić i njen zaručnik Dragan. Poznato je da on ima veliku pekaru, koja je kasno sinoć po treći puta izgorila. Šteta se mijeri milionima eura. 

Prema riječima Jovane Jeremić, djevojke AS Dragana Stankovića, pekaru u njegovom vlasništvu zahvatio je razoran požar, a šteta je procijenjena na oko milijun i pol eura. Pekara renomiranog poduzetnika iz Grocke doživjela je, nažalost, treći požar, a posljednji se dogodio u razmaku od dva mjeseca, što je rezultiralo razornom gubitkom od gotovo četiri milijuna eura. Nakon razgovora za Kurir, voditeljka sada tvrdi da postoji mnoštvo pojedinaca koji pokušavaju da miniraju posao njenog dečka i samouvereno tvrdi da ima saznanja o motivima takvih namera. Prema riječima Jeremićke, veza između vatre i srpske pogače je neporeciva, jer je pogača izrazito srpska i oblikovana je u tri prsta.

Dragan, predani patriota, odlučan je da zaštiti srpski narod proizvodeći kruh u Srbiji. Unatoč suočavanju s brojnim incidentima spaljivanja, njihova odlučnost ostaje nepokolebljiva. Egzistencija pekarske industrije ovisi o njihovoj borbi da osiguraju pristup kruhu za sve. Jeremićka je za Kurir ispričala da već duže vrijeme doživljavaju diverzantske radnje. Voditelj je iznio zapanjujuće otkriće, navodeći da se tijekom prošlog mjeseca ponavlja incident u kojem se svaka tri dana namjerno sijeku kablovi aparata za rezanje kruha.

  • Ova podvala onemogućuje dostavu kruha pakiranog s prepoznatljivom naljepnicom s tri prsta. Evidentno je da ova sabotaža koja je u tijeku označava početak sukoba, jer je voditelj čvrstog uvjerenja da je pojedinac odgovoran za diranje u ambalažu, potencijalno unošenje miša u kruh. Jeremicka je izrazila zabrinutost zbog uznemirujućeg incidenta koji uključuje živog miša koji je stavljen u nerazrezani paket tost kruha. Prisutnost miša predstavljala je potencijalnu opasnost jer je mogao biti nenamjerno ozlijeđen tijekom procesa rezanja. Jeremićka je dalje navela da se ovaj čin pripisuje pokušaju konkurencije da diskreditira Dragana i ukloni ih s tržišta. U iščekivanju nalaza istrage o uzroku požara, Jeremićka je istaknula da je važno suzdržati se od preuranjenog pripisivanja krivnje.

No, s obzirom na pritiske s kojima se suočavaju u posljednje vrijeme, Jeremićka je priznala da opravdano sumnjaju u incident. Nakon duge i naporne noći, Jovana Jeremić i Dragan Stanković, vlasnici pekare koja je jutros tragično zahvatila požar, pokazuju jasne znakove iscrpljenosti. Dragan je posebno ispričao mučno iskustvo telefonskog poziva u ranim jutarnjim satima, koji ga je upozorio na činjenicu da im je motor zahvaćen plamenom. U ranim noćnim satima, oko tri sata, uznemirujućim telefonskim pozivom dojavljeno nam je da je u našoj proizvodnoj hali izbio razoran požar.

Tragično, više proizvodnih linija progutao je plamen, što je rezultiralo značajnom štetom. Vlasti trenutno provode istragu kako bi se utvrdio uzrok ovog nemilog događaja. Dok čekamo njihova otkrića, možemo se samo nadati najboljem i ostati na oprezu. Dragana se, vidno iscrpljena, neumorno borila s vatrom uz hrabre vatrogasce sve do zore. Nasuprot tome, Jovana je iznijela malo detaljniju perspektivu, sugerirajući kako vjeruje da je požar u objektu netko namjerno zapalio. Međutim, imala je i poruku za prenijeti po tom pitanju.

Trenutno se čeka izvješće policije i nadležnih o uzroku požara. Vrijedi napomenuti da je ovo treći požar od 2021. godine, a drugi se dogodio u razdoblju od dva mjeseca. Ovaj obrazac koji se ponavlja izaziva sumnju u potencijalni pritisak koji se vrši na Draganovu tvrtku, vjerojatno u pokušaju prisilne prodaje. No, svima treba biti jasno da Dragan nema namjeru prodati tvrtku. Utvrditi je li požar namjerno podmetnut ili ne bit će zahtjevan zadatak.

Pojedinci odgovorni za ovaj čin izveli su ga s izuzetnom preciznošću. Ipak, želimo prenijeti odlučnu poruku da tvrtka neće biti prodana. Takva bi prodaja imala štetne posljedice za cijelo srbijansko pekarstvo. Nakon preispitivanja, sada mi je evidentno da se moramo odlučno suprotstaviti svakom obliku agresije. Upuštanje u destruktivne radnje protiv imovine drugih potpuno je neprihvatljivo u današnje vrijeme. Odlučili smo ne pribjegavati takvom ponašanju jer podržavamo načela Ustava i zakona naše nacije. Iako neki konkurenti mogu primjenjivati ​​nedopuštene taktike, to nije legitimno sredstvo za nekoga da promovira vlastiti posao.

Prvobitno je utvrđena okvirna svota od milijun i pol eura, no potpuna procjena tek treba biti dovršena. Stručnjaci će marljivo izvršavati svoje obveze, a tijela za provođenje zakona ispunjavat će svoje dužnosti, osiguravajući sveobuhvatnu procjenu. Jučer je Jovana otkrila da su ona i njezin partner primili vijest o predstojećim napadima na njegovu tvrtku, zbog čega je ekskluzivno otkrila da su žrtve šale.

Preporučeno