Verujemo kako ste se do sada jako puno puta uhvatili da čitate svoj dnevni gorospo i onda ste ga shvatili da ste ga pročitali identičnog na nekom drugom portalu. To vam je samo dokaz da samo jedni od drugih prepisuju, i da u stvari astrolozi, konkretno veb portali, ali i društvene mreže sammo “prodaju maglu”.

Međutim, bilo bi stvarno nefer prema pravim astolozima koji dolaze iz Rusije i koji rade stvarno dobar posao sa astrologijom, kao i numizmetičari, da ih sve trpamo u isti koš. Tako vam mi danas donsoimo pisanje i ruskog stručnjaka, Valerij Lobanova, koji navodi koji bi to znaci nakon Božić, konrektno 7 januara da mogu očekivati jako lepe vesti po njih same.

Tako ona naglašava, da ribe, jarac i device će nakon Božića imati bezbrižan i veoma prijatan početak godine, a novac će samo da pristiže sa svih mogućih strana. Januar je mesec idealan za sve ljude u horoskopskom znaku Device. Oni koji su slobodni, mogli bi napokon na svoju sreću da stanu i na ludi kamen.

Njihov puni potencijal će definitivno da eksplodira u drugoj polovini januara meseca. Ribama se predviđa da će mesec biti veoma srećan, sa posebnim akcentom na njihov rad, a samim time i na polje finansija. Konkretno, do 20. januara biće to vrlo mirno i bezbrižno vreme, ali će krajem meseca imati jako puno sreće u svim mogućim segmentima života.

I na samom kraju, horoskopski znak devica, njima stoji da če se poslovno udružiti sa ovnovima ili rakovima, što bi svakako moglo da utiče i naa njihov prosperitet na polju novca.

Preporučeno