Više puta smo do sada pisalo o tome kako su svadbe na našim prostorima uvek zanimljive, i na kojima se uvek desi nešto neobično i smešno, što se kasnije danima prepričava. Isto tako naše svadbe su specifične po tome što postoje brojni običaji koji praktikuju kada su svadbe u pitanju , a koje postoje godinama unazad i prenose se sa generacije na generaciju.

Mi dana su nastavku donosimo jednu priču sa jedne svadbe koja je bila u Srbiji, a video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama je za vrlo kratko vreme postao viralan, i isto tako je izazvao lavinu komentara, koji su sa jedne strane bili pozitivni, ali i negativni. Poznato je da se na svadbama, mladenicima uručuju razni pokloni, od strane njihove porodice, prijatelja i svih gostiju na svadbi.

Tako je isto i slučaj u priči koju vam donosimo u nastavku, a radi se o poklonu koji je dever odlučio da uruči svojoj snajki. Naime, tokom svadbe koja je napravljena u Srbiji, dever je odlučio svojoj snajki da uruči poklon i to ne bilo kakv a radi se o tome da je ona dobila verovali vi ili ne auto. Ovaj je gest naišao na pozitivne komentare i oduševljenje , ali ipak je jedan detalj mnogima zapao za oko.

Uu pitanju je to što se mlada nije ni zahvalila na ovom prelepom gestu koji je dobila, a mnogi misle d aje ona bila u šoku i da je bila zbunjena ali ipak je bilo onih koji su ovo negativno prokomentarisali. Neki od komentara su bili: “Nezahvalna, a ona ni hvala da kaže, niti hvala niti radosti”, “Svaka čast, ljudino, ovo se retko viđa, od boga ti zdravlje.” Evo i sami pogledajte kako je to izgledalo…

@autoprevoznik

@_mm_2105 #foryou #fyp #poklon

♬ original sound – Milan Jankovic

Preporučeno