Kada je u pitanju šoubiz i domaća estrada ona je svakodnevno prepuna nekih aferama, svađama, nadmetanjima, tako da kada otvorimo društvene mreže i internet portale, ali nikada nije dosadno. Međutim, što se tiče hrvatskih poznatih lica, događaj broj koji je trajao skoro celu prošlu godinu bio je povezan sa splitksim facama, a samo pogađajte da je reč o ljubavnom trokutu Petar Grašo Hana Huljić i Danijela Martinović.

Cela javnost je ostala u šoku kada su saznali da je Grašo nakon pune 23 godine ostavio svoju devojku Danijelu Martinović sa kojom je bio jako dugo u vezi, i koju nikada nije oženio, a sve je to uradio jer ju je varao sa 14 godina mlađom Hanom Huljić. Grašo je itekako dobro iskoristio poznanstvo sa njenim tatom Tončijem, sa kojim sarađuje celu karijeru. Grašo je znao Hanu još od malih nogu, te je bukvalno gledao kako odrasta, a ono šot je najtragičnije je to da je ona glumila kao šestogodišnjakinja u spotu Danijele Martinović.

Nakon dužeg niza godina ona se uspela da spletlja sa Grašom, te je danas njegova supruga pošto se udala za njega u subotu, a pre smao mesec dana su objavili i informaciju da je ostala u drugom stanju. Oni su imali skromno venčanje gde sus e samo pojavili članovi porodice, kao i nekoliko prisnih prijatelja i prvih rođaka. Kum na venčanju je bio poznati NBA košarkaš Dino Rađa, koji je pre par dana na tviteru odgovorio jednoj devojci koja je sažalevala Danijelu, da je ona njega napustila a ne Grašo nju.

Tako je sada ispod spota “došlo vreme” od grupe Magazin gde peva upravo Danijal Marinović,. glumila i mala Hana Huljić koja je tada imala samo 3 godine, a ispod se mogu pročitati komentari koji su sledeći: ”I onda joj mazne Grašu 27 godina poslije! Došlo vrijeme da i mala ljubav proba”, “”Samo se ti Danijela smij. Kad porastem Grašo je samo moj”, glasili su samo neki od komentara ispod video snimka na jut jub kanalu.

Preporučeno