Trenutno zvezda društvenih mreža je Marija Magdalena koja je prikupila veliki broj pratilaca na mreži nakon što je potrošila više od 100.000 dolara na ekstremne i bizarne plastične operacije. Ona ima 25 godina i predstavila je svoj najnoviji krug procesa plastičnih operacija, nakon što je uradila četvrtu operaciju nosa kako bi napravila Barbie nos, kao i operaciju “mačjeg oka” kako bi se napravilo više iskošeno oko, a sve to je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

“Moja gornja usna se još uvek ne pomera od operacije! Još je natečena od operacije nosa, pa je čak i pričanje čudno“ rekao je ona, dodajući da njeno “novo lice” izgleda kao šumski vilenjak. Za vikend, Meri je objavila svoju sliku osam dana posle operacije sa licem natečenim i zavijenim. Na slici je nosila prilagođenu majicu koja se protezala preko njenih implanata hza grudi veličine 38J i nalvela je sve njene različite kozmetičke procedure.

„Sledeće nedelje imam rezervisanu transplantaciju obrva, vilice i usana i moje lice će biti kompletno. Moram da nosim flaster za nos još nedelju dana, ali sam već juče videla svoj nos bez njega i izgleda savršeno. To je lažan Barbi nos, upravo ono što sam tražila, a mnogi hirurzi su rekli da nije moguće da imam ovakav nos zbog tri prethodna zahvata nosa.” napisala je ona iz sliku.

Također, veruje se da je Meri odletela u Rusiju na operacije jer nije mogla da obavi ektremne operacije u Sjedinjenim Državama. Ona je ranije ovog meseca priznala da je mnogo zabrinuta da bi tenzije između Ukrajine i Rusije mogle potencijalno da poremete njeno putovanje. Marija Magdalena je prvu operaciu obavila sa 21 godinom, kada je započela da radi kao striptizeta i pratnja. Tokom godina, njene operacije su uključivale podizanje obrva, transfere masti, višestruke operacije nosa i grudi, fasete, liposukciju, kao i tri brazilska podizanja zadnjice.

Preporučeno