Anastasija Ražnatović je definitivno sve šokirala kda se na Instagramu saznalo da je u vezi sa srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Naime, nije proščlo ni mesec dana kako je raskinula zaruke, a već je ušla u vezu sa likom, koji po svemu sudeći obožava pevačice, jer je pre nje bio u vezi sa Sanjom Vučić, pevačicom popularnih Hurikejnki.

Međutim, nije tajna da je Anastasija miljenica uu porodici, i da se ne može tek tako ući u vezu sa njom, pošto tu imaju dva filtera. Prvo je na programu majka ceca, a zatim i brat Veljko. Čak su i mediji ih uzeli na zub na početku, ali sada kada su sve prevazišli, napokon su se posvetili samo sebi. Trenutno su na odmoru na Ibici, a to je sve platio gudelj, kao Anastasijin rođendanski poklon, a šuška se o 12.000 evra.

Svi smo mi bili svedoci njjihovog poznavanja na Dedinju, kada je nemanja doveo svoju porodicu samo dan pre Anastasijinog rođendana, da se upoznaju Cecu, a sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Međutim, jako dobro se zna da je Veljko previše zaštitnički nastrojen prema svojoj sestri, ali je i Gudelj i tu prepreku prošao, jer je Veljko vbeć u par navrata rekaokako je Gudelj odličan momak, i da nema ništa protiv njega. Da je sve u redu, primetilo se samo par dana nakon njenog rođendana, kada su se vozili sve troje zajedno u autuu.

Preporučeno