Danas se malo vraćamo u prošlost, i govorimo olepoticama koje su vladale u bivšoj Jugoslaviji. Naime, tada su misice bile prave misice, nije bilo filera, nije bilo plastičnih operacija, i ono što smo viđalli p očasopisima i TV emisijamaa, su žene kakve su bile u stvarnosti. Mi baš u nastavku daanašnjeg članka govorimo o baš jednoj takvoj devojci.

Naime, jedina mana tig devojki je to, što imaju rok trajanja po pitanju manekenstva, jer čim malo krenu da stare, one se jako brzo menjaju za druge devojke, te kasnije mogu da budu samo foto modeli. Mi danas govorimo o jednoj od najlepših hrvatica svih vremena, koja je imala tragičnu sudbinu, a njeno ime je Ana Soso. Naime, Ana je sada već davne 1982 godine ponela i lentu najlepše Jogoslovenke, a na finalnom svetskom takmičenju ušla je u top 15 najlepših devojaka na svetuu.

Tih 80 godina prošloga veka, ona je radila jako puuno marketinga, te su je ljudi i šira javnost upoznala preko TV reklama. Danas mi govorimo o njenom ljubavnom životu, koji je u stvari bio prava tragedija. Nenad Bareo Teklić je njen prvi život, poznati srpski klub igrač, i čovek koji je imao jako bogat noćnio život. Nakon nje je bio i sa Doris Dragović, vozio je i prvi porše u SPlitu, ai je na žalost poginuo pre par meseci. Ana je danas ušla u šestu deceniju života, a kao što i sami možete da vidite, izgleda sjajno,

Preporučeno