Svetlana Ceca Bojković je poznata ličnost u sferi pozorišta, sa bogatom i proslavljenom karijerom. Njen lični život je podjednako intrigantan. Bojković se udavala tri puta, a iz prvobitne zajednice sa kolegom Milošem Žutićem rodila je ćerku Katarinu. Potom se udala za režisera Ljubomira Mucija Draškića i diplomatu Slavka Kruljevića, koji joj je postao treći supružnik.

 

 

Međutim, njena ćerka Kaća, koja se bavila majčinom profesijom, njeno je jedino dete. Dok je razmišljala o okončanju braka kao institucije, sudbina ju je navela da se raskrsti sa Slavkom. Njihova ljubav se pokazala kao snažan kontrast, toliko intenzivan da se čak preselio u Finsku da služi kao ambasador. 2011. godine razmijenili su zavjete i postali muž i žena. Ona je izjavila da je život sa svojim mužem mnogo ugodniji od života sam, pridajući zasluge njegovim ljudskim kvalitetima i zajedničkim pogledima na život što su osvojili njeno srce. Zanimljivo, napomenuo je da se Ceca odlučila da ne nosi konvencionalnu venčanicu iako je to “treći put čar”. Umesto toga, Ceca se odlučila za svečanu haljinu u nežnoj čeličnoj nijansi.

 

 

 

Dan koji su proveli sa prijateljima kod kuće bio je nevjerovatno lijep, a to se odrazilo i na njihovo zajedničko raspoloženje. Nakon privatne i gotovo tajne ceremonije, ukratko je ispričala priču o prekrasnoj i veličanstvenoj zabavi. Ne samo da je naša voljena ikona filma i pozorišta izuzetno vješt glumac koji zaslužuje priznanje industrije, već posjeduje i zarazan osmijeh koji zrači opipljivom aurom pozitivnosti i nade gdje god da krene. Ova kvaliteta svjedoči o bogatstvu njenih emocionalnih iskustava. Moja supruga duboko cijeni umjetnost i posjeduje izvrstan ukus koji je usko povezan s mojim.

 

 

 

Upravo ta osjetljivost i estetski senzibilitet nas je spojio i čini naše razgovore o umjetnosti i književnosti odrazom naših sličnosti u iskustvu i svjetonazoru. Naša veza je ispunjena i zadovoljavajuća, a ja sam zahvalna na inteligenciji i veselom držanju mog partnera. Naš udoban način života je primjeren godinama i oboje smo zahvalni na tome.

Preporučeno