Mi danas imamo priliku da putem interneta i društvenih mreža pročitamo svakojake zanimljive priče koje nas ponekad ostave bez teksta, a tako je i ova u nastavku koju mi donosimo. U pitanju je čovek iz Indonezije po imenu Koirul Anam koji je doživeo svojih 15 minuta internet slave ili što se popularno kaže, postao je jako viralan. Šta mislite o razlogu? Oženo je rajs kuker, kuhinjski aparat koji kuva pirinač.

Ovaj čovek se jave je objavio slike sa svog venčanja na Fejsbuku, a mladoženja je bio obučen u tradionalno belo odelo, a njegova “električna draga”je imala beli veo. Mladoženja je obasnio zašto je oženo baš rajs kuker u postu na Fejsbuku “Ona je bela, ljubavna i poslušna . Bez tebe, moj pirinač nikad ne bi bio skuvan”, piše Koirul.

Međutim, 4 dana nakon što su se venčali, on je objavio na istoj društvenoj mreži da se razvodi jer ona kuva samo pirinič. “To je moja odluka, teškom mukom doneta, ali tako kako je, ne postoji idealan partner.” India Today navodi da je ovaj mladić poznat po čestim šalama koje pravi da bi zabavio svoje pratioce na mrežama i ovoh puta mu je uspelo u tome jer su njegovu priču preneli svi svetski mediji.

Preporučeno